Lokale boksere klar til kamp

(Foto/Tekst/Video: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

GILLELEJE: Lørdag aften går det løs i Gilleleje Hallen, og blandt bokserne der går i ringen lørdag aften er det for de tre af dem deres første kamp som professionelle. Oliver Møllenberg, Jacob Porsgaard og Heva Sharif skal bokse mod bosniske og serbiske boksere, som fredag blev præsenteret for første gang ved indvejning og pressemøde på Hotel Gilleleje Strand. (Se video i artiklen)

Indvejningen af bokserne foregik på Hotel Gilleleje Strand, fredag eftermiddag, og samtidig blev der mulighed for pressen at stille lidt spørgsmål til bokserne som dog først skulle gennem indvejningen.

Gilleleje bokserne viste under den klassiske face-off med deres modstandere enormt overskud, og hverken Oliver, Heva eller Jacob så meget som blinkede.

Oliver Møllenberg psykede i den grad sin modstander, og lyste langt væk af en massiv selvsikkerhed som testes lørdag aften. (Foto: Allan Andersen)
Heva er lidt højere end sin modstander, og det blev i den grad udnyttet under den klassiske faceoff. (Foto: Allan Andersen)
Jacob oser af selvtillid, og er i sit livs bedste form til lørdagens boksebrag. (Foto: Allan Andersen)

Der er mulighed for at købe billetter i indgangen i Gilleleje Hallen, og dørene åbnes kl. 18.00 og stævnet starter med første kamp kl. 19.00

Giv din mening til kende: