GRÆSTED: Onsdag den 14. marts er der tegne-workshop på BLIK. Her kan du lære at tegne lys og skygge og samtidig støtte Børn, Unge & Sorg.

Nu har du muligheden for at støtte en god sag, mens du lærer at tegne lys og skygge samt farvelægge med farveblyanter, når Maud Magrethe Pedersen og Susan Kjeldgaard afholder tegne-workshop på BLIK, Græsted Bibliotek den 14. marts fra 15-16.30.

Støtter Børn, Unge & Sorg
Workshoppen støtter Børn, Unge & Sorg, der er en organisation, som tilbyder gratis støtte og behandling til børn og unge under 28 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde. Deltagelse på workshoppen koster 100 kroner, som går til en Håbet Aktie. Med denne aktie støtter du ubeskåret Børn & Unges gratis sorgbehandling ved et af landets tre rådgivningscentre.

Foto: Presse. Tekst: Siff Kingod.
Lær om lys, skygge og farvelægning på
tegne-workshop på med Maud Margrethe
Pedersen og Susan Kjeldgaard på BLIK.

Lokale helte for Håbets Aktie-kampagne
Maud Margrethe Pedersen og Susan Kjeldgaard, som begge stillede op til Kommunalvalget for Alternativet, har meldt sig som lokale helte for Håbets Aktie-kampagnen. De lokale helte er en masse frivillige voksne, der stiller workshops til rådighed for børn og unge. Gribskovs to lokale heltinders første heltegerning er en tegneworkshop, som de afholder på Billedkunstens dag på onsdag den 14. marts.

– I første omgang støtter vi simpelthen et arbejde og et gratistilbud for børn og unge. Da der kun findes tre centre (i København, Århus og Odense), er der pres på at komme til.  Denne kampagne skal lette de lange ventelister, ligesom den skal gøre opmærksom på, at centrene findes og sætte fokus på og skaffe penge til børn og unge i sorg, forklarer Maud Margrethe Pedersen om årsagen til, at hun og Susan Kjeldgaard nu stiller op som lokale tegnehelte.

Tegning for alle
– Vores workshop bliver omkring tegning og noget med farver. At male og tegne er gode og kendte sorgbearbejdningsredskaber, men allermest er det noget, rigtig mange bare gør, fordi de ikke kan lade være, siger de to helte i en pressemeddelelse.

Workshopsene er for alle med lyst til at udfolde deres tegneglæde. Men de to tegnehelte vil ikke nøjes med dette.

– Vi vil parallelt med disse workshops og denne kampagne finde ud af, hvordan vi i vores kommune kan støtte børn og unge med sorg, her og direkte, siger de to workshoparrangører, som håber, at kunne skabe opmærksomhed om Håbets Aktie med deres bidrag til kampagnen.

Foto:Presse/Børn & Unge Sorg. Tekst: Siff Kingod.
Med en Håbets Aktie kan du være med til at give håb
til børn og unge i sorg. Håbets Aktie koster 100 kroner.

Håbets Aktie giver lys i skyggetider
Håbets Aktie er en oplysnings- og indsamlingskampagne, som Børn, Unge & Sorg afholder for tredje gang. Kampagnen har til formål at give en stærk og tydelig stemme til børn og unge, der møder sygdom og død tidligt i livet.

Målet med kampagnen er at hjælpe alle danskere til at møde børn og unge i sorg mere åbent og med mindre berøringsangst, og at alle danske familier får en aktie med i at bringe håbet tilbage til efterladte børn og unge. Ambitionen er at indsamle 500.000 mio. kr. til Børn, Unge & Sorgs arbejde. Håbets Aktie koster 100 kr.

Donér en friplads
Det er også muligt at donere en friplads til et barn på Workshoppen, hvis du skulle have lyst til at støtte den gode sag uden selv at deltage. Det kan du gøre ved at købe en Håbets Aktie til 100 kroner via MobilePay på 53 30 23 32 (skriv din email + MaudogSusanFri), så modtager du en aktie og arrangørerne fordeler de gratis pladser.

Foto: Presse. Tekst: Siff Kingod.
Maud Margrethe Pedersen (tv) og Susan Kjeldgaard (th)
stiller op som lokale helte med en tegne-workshop,
hvor alle indtægter går til børn og unge i sorg.

Om arrangørerne
Susan Kjeldgaard, er familieterapeut og tidligere byrådsmedlem gennem de seneste 8 år og frivillig inden for idrætsverdenen i mere end 30 år.

Maud Pedersen, er selv udøvende tegner og billedkunstlærer gennem 30 år og pt frivillig tegner og skribent i foreningen FolkeskoleForældre.

De er begge aktive i debatter og synlige i det lokale liv. Og nu aktuelle som helte for Børn, Unge & Sorgs kampagne Håbets Aktie.

TID: Onsdag den 14. marts, kl. 15-16.30
STED: BLIK-Græsted Bibliotek, Græsted Stationsvej 10 A, 3230 Græsted
ENTRÉ: Deltagelse koster 100 kroner, som enten kan betales på stedet eller via MobilePay på 53 30 23 32 – skriv ’MaudogSusanWorkshop’, hvis du selv vil deltage, eller ’din email + MaudogSusanFri’, hvis du vil donere en friplads til et barn.
For yderligere information om Håbets Aktie se her.