Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Lyset vender tilbage: Solokoncert med pianist Kenneth Lauritzen

HELSINGE: – En profetisk overskrift for aftenens solokoncert med pianist og keyboardspiller Kenneth Lauritzen ”Lyset vender tilbage” – og i år tror vi på det, skriver Helsinge Bibliotek i en pressemeddelelse.

Januar 2021 havde vi planlagt en solokoncert med Kenneth Lauritzen, men desværre blev vi nødt til at aflyse grundet samfundets nedlukning. Vi blev enige om at flytte koncerten til tirsdag 18. januar 2022. Og nu tror og håber vi på, at koncertens titel holder stik i forhold til den nuværende nedlukning, som er planlagt til at slutte to dage før koncerten, så lyset atter vender tilbage til os alle.

Kenneth Lauritzen er pianist og keyboardspiller i diverse sammenhænge bl.a indenfor teater og musicals. Udover dette er han organist og lærer ved Gribskov Kulturskole i klaver, sammenspil og hørelære. Kenneth Lauritzen har i de seneste 15 år optrådt som klaversolist rundt i landet med eget materiale og har i den forbindelse udgivet 4 soloplader.

Koncerten, som varer en times tid, vil byde på klaverkompositioner fra hans eget bagkatalog, samt et par enkelte nye numre, som vil få urpremiere denne dag. Den kompositoriske stil ligger i spændingsfeltet mellem jazz og klassisk og kan måske bedst beskrives som lyrisk indie med et tvist af nordisk klang.

Vi glæder os til en stemningsfuld aften sammen med Kenneth Lauritzen i Store Sal, Helsinge Bibliotek, tirsdag 18. januar kl. 19.30

Der er gratis adgang til koncerten, men billetter skal bestilles på www.gribskovbib.dk (arrangementer).

Koncerten gennemføres efter gældende Covid-19 restriktioner.

Seneste nyheder:

Tip os!