Mai Regnskab – Lad mig klare bøvlet

MAI REGNSKAB: Kvalitetsbevist regnskabshjælp tilbydes af Helen Bergenstoff, der med højt humør klarer dine opgaver til tiden.

Med udgangspunkt i en bred erhvervserfaring og et solidt kendskab til administration og bogholderi tilbyder Mai Regnskab både alsidig og kompetent bogholderi målrettet særligt mindre virksomheder, der har brug for hjælp til dagligt regnskab, moms og klargøring til årsregnskab m.m..

Kontakt:

Helen Bergenstoff, Mai Regnskab.

Mai Regnskab
Birkely 90, Helsinge
Tlf.: 2123 9070
Mail: helen@helsinge-vvs.dk

Regnskabskompetencer:

  • 20 års erfaring i bogføring
  • Daglig bogføring i finans; faktura og betalinger på debitorer og kreditorer herunder åben postudligninger; rykkerkørsler og rentetilskrivning og kontantrabatter samt lagerstyring på Microsoft Dynamics C5 og lignende.
  • Afstemninger af likvide konti, debitorer og kreditorer. Samt løn, tab på debitorer; afslutning af afskrivninger ved salg af inventar, maskiner og biler så ekstraarbejde undgås ved årsafslutningen.
  • Periodiseringer, fks. bilforsikringer, hjemmesider og andre udgifter på abonnement, bliver håndteret fuldt ud med det samme, så der spares en del tid ved årsafslutningen, så revisor ikke skal bruge tid på det.
  • Rutineret i brugen af Excel og kan arbejde i online bogføringssystemer såsom Dinero.dk, E-conomic og Winkompas Online.

Ansættelser

Regnskabsmedarbejder hos Glarmesteren i Helsinge ApS og Enjoy Fitness Frederikssund ApS, samt hos Revisionsfirmaet Døssing & Partner ApS / KGN Revision og Halsnæs Smeden ApS, hvor jeg har varetaget den daglige økonomiske bogføring af små- og mellemstore virksomheder. Dagligt regnskab i mange år for sin mands virksomhed Helsinge VVS.

– Din revisor vil elske dig, hvis regnskabet kommer fra Mai –

Giv din mening til kende: