93-årig mand dræbt: Påkørte bus 360R frontalt

SMIDSTRUP: En alvorlig ulykke spærrer lørdag aften Smidstrup Strandvej mellem Helsingevej og Havregårdsvej, en 93-årig mand mistede livet i en frontal kollision med en rutebus omkring kl. 17.30.

Der var syv passagerer i bussen som var i rute da ulykken skete, men ingen af passagererne kom noget til ved ulykken som til gengæld kostede den 93-årige fører af varebilen livet.

Udover ambulancereddere, paramedicinere og akutlæge, så kæmpede brandfolk fra Frederiksborg Brand & Rednings station i Gilleleje længe for den 93-årige mands liv, en langvarig indsats med livreddende førstehjælp viste sig ulykkeligvis at være forgæves.

Akutlægen måtte til sidst erklære den 93-årige mand for død på uheldsstedet, den 93-årige mand er fra lokalområdet og ifølge Nordsjællands Politi var der ingen pårørende at underrette om det tragiske dødsfald.

Ulykken fanget på kamera
Efterhånden som politiet havde fået sikret bla. video fra bussens dashcam og afhørt buspassagerer samt vidnerne kunne uheldsstedet ryddes så teknikere og en bilinspektør kunne komme til at arbejde på stedet.

Der er endnu ingen oplysninger om hvordan ulykken kunne ske, bussen er klart inde i sin egen vognbane og er her blevet påkørt frontalt af varebilen. Om der er tale om ildebefindende eller at føreren er blevet blændet af den skarpe sol på uheldstidspunktet er nu det som teknikere og bilinspektøren skal finde svaret på.

Ulykkens omfang vil formentlig medføre at Smidstrup Strandvej er spærret frem til omkring 21-tiden, idet ingen af bilerne kan køre fra stedet ved egen kraft.

Flere vidner løb hurtigt til hjælp, og fik slået alarm til 1-1-2 om den alvorlige ulykke. (Foto: Allan Andersen)
Udover ambulancereddere, paramedicinere og brandvæsnets nødbehandlere kom der også en akutlæge ud til uheldsstedet. (Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
Skriv din kommentar her: