Mand anholdt i Kulturhavn Gilleleje for besiddelse af stoffer

Foto: Presse

GILLELEJE: Ifølge en anmeldelse var der mistanke om, at en mand, som klokken 15.46 befandt sig på biblioteket ved Kulturhavn Gilleleje, muligvis solgte stoffer til unge på stedet.

En patrulje kørte dertil, hvor de fik kontakt til en 50-årig mand fra Gilleleje, som svarede til beskrivelsen fra anmeldelsen.

Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og herefter blev der klappet lommer på den 50-årige mand. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde amfetamin, hvilket han blev sigtet for mens stofferne blev beslaglagt til destruktion.

Det var dog ikke umiddelbart muligt at påvise, at manden var i besiddelse af stofferne med henblik på videresalg.

2 KOMMENTARER

  1. Latterligt at anmelde ham for at sælge stoffer til de unge når samtlige unge siger at de aldrig har købt eller blevet tilbudt stoffer af ham..
    i blæser det op til noget der ikke har noget på sig og det der blev fundet på ham er så minimalt at det ikke ville kunne måles….
    kulturhavnen skulle skamme sig for selv efter samtaler med ham lugtede de stadigvæk blod uden et eneste bevis..

  2. Den mand der omtales har aldrig solgt stoffer til de unge og det er der ikke en eneste person der kan anfægte. Der er ikke en eneste af de unge der kan anklage ham for at sælge stoffer til dem for det er aldrig sket og det der blev fundet på ham er så lidt at det ikke ville kunne måles..
    så tænk jer rigtig godt om førend at i sætter manden i gabestok…

Leave a Reply