TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

Anholdt: Mistænkt for voldtægtsforsøg er blevet anholdt

GRIBSKOV: I forbindelse med to sædelighedssager efterlyste Nordsjællands Politi torsdag en mistænkt gerningsmand med foto. På knap to timer klappede håndjernene på den efterlyste mand.

Nordsjællands Politi oplyser kl. 17.05 at man sidst på eftermiddagen har anholdt den efterlyste mand, mistænkt for at stå bag de to sædelighedsforbrydelser begået henholdsvis i Helsinge og i Blistrup.

Der er tale om en mand i 30’erne, han blev anholdt på sin bopæl i København efter massiv hjælp fra borgere, som henvendte sig, efter de havde set efterlysningen i medierne.

Den anholdte mand vil blive fremstillet i et grundlovsforhør i morgen, fredag, oplyser Nordsjællands Politi som samtidig benytter lejligheden til at takke offentligheden for den store hjælp til at finde frem til den anholdte formodede gerningsmand.

Mistænkt for voldtægt og blufærdighedskrænkelse
Manden på billedet er af Nordsjællands Politi mistænkt for, natten til torsdag, at have forsøgt at voldtage en kvinde i hendes hjem i Helsingeområdet. I den forbindelse så et vidne en mand tæt på kvindens hus.

Ifølge Netavisen Gribskovs kilder skal der være tale om et voldtægtsforsøg som blev begået omkring kl. 02.30 – 03.00, ofret for ugerningen skal angiveligt være en ældre kvinde – det er dog ikke bekræftet af Nordsjællands Politi. 

Politiet formoder, at den samme mand torsdag morgen mellem kl. 07.00 og kl. 08.23 blev set i og omkring Netto på Helsingevej i Blistrup. I forretningen fulgte han efter en kvinde, mens han onanerede.

Klokken 08.23 blev manden set stige ombord på buslinje 360R i retning mod Helsinge.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links