Mand kvæstet i arbejdsulykke: Maskine væltede nedad skrænt

Det var en dumper, magen til dem på billedet, som skred ud og væltede omkuld torsdag aften. Føreren af maskinen fik ingen livstruende skader, trods den ublide medfart. (Foto/Tekst: Allan Andersen)

LAUGØ: Torsdag aften kl. 18.14 skete der en arbejdsulykke i forbindelse med det store skinnearbejde på togskinnerne fra Vejby til Helsinge. En såkaldt dumper skred udover kanten og væltede ned i en grøft langs Laugøvej, føreren af maskinen slap uden livstruende skader.

Ulykken skete på et arbejdsområde på Laugøvej, her kørte en dumper læsset med stabilgrus rundt og væltede pludselig ned ad en skrænt på pladsen i forbindelse med en bakke-manøvre, oplyser Nordsjællands Politi.

Ifølge Netavisen Gribskov’s oplysninger rullede maskinen hele vejen rundt, og landede igen på hjulene. I førerkabinen var føreren blevet kastet rundt og havde pådraget sig skader ved rulleturen og der blev straks rekvireret ambulance til den kvæstede.

På uheldsstedet var der problemer med at få manden båret væk, da han lå nede i grøften og skulle bæres op til fast grund – og efterfølgende derfra bæres ud til ambulancen. Derfor blev der kort før kl. 19 rekvireret assistance fra Frederiksborg Brand & Redning, som sendte brandsprøjten frem til stedet for at hjælpe med at få den kvæstede mand båret op fra grøften.

Den kvæstede mand havde bla. ryg- og nakkesmerter efter den ublide medfart ved rulleturen med maskinen, og blev kørt til behandling på skadestuen på Hillerød Hospital.

Fredag eftermiddag havde Nordsjællands Politi ingen supplerende oplysninger omkring ulykken eller tilstanden hos den kvæstede mand.

Det omfattende skinnearbejde skrider planmæssigt frem, her ses det nye underlag som sveller og skinner skal ligge på. (Foto: Allan Andersen)
Her ses en stump af de gamle skinner, og snart vil hele strækningen have nye sveller og skinner til fornøjelse for passagererne. (Foto: Allan Andersen)

Leave a Reply