Martin Kreutzer donerer foredrag til støtte for Ramløse Spejderne

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.

RAMLØSE: Foredragsholder, forfatter og ernæringsekspert Martin Kreutzer har valgt at donere et af sine populære foredrag til gavn for Ramløse Spejderne. Martin Kreutzer er kendt fra nationalt tv og uddanner blandt andet specialstyrkerne i ernæring.


Nu har du muligheden for at opleve ham live og samtidig støtte Ramløse Spejderne. Det sker, når Martin Kreutzer inviterer på en rejse ind i det anti-inflammatoriske univers.

– Du går til lægen med en løbeskade eller ondt i ryggen, og kommer tilbage med G-ordet: G som i gigt. Og G som i gammel, tilføjer du måske for egen regning. Eller du får lavet et rutinemæssigt helbredstjek og kommer hjem med advarsel om forhøjet sukkertal, kolesterol og andre tegn på alderstrykket. Men lad nu være med at opgive dig selv, for du kan sætte tiden tilbage, lyder opfordringen fra forfatteren, der gæster Ramløse Skole 29. januar.

Foredraget tager afsæt i hans bog ”Velsmurt” samt tidligere værker om antiinflammatorisk kost. I foredraget vil han forsøge at giver konkrete redskaber til, hvordan du kan spise dig til et velfungerende immunforsvar. Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, som kan bidrage til et længere og mere produktivt liv.

TID: Onsdag d. 29 januar kl 19-21.30.
STED: I kantinen, Ramløse Skole.
ENTRE: 150,-. Overskuddet fra foredraget går til Ramløse Spejderne. Tilmelding skal ske her: Billetbestilling.

Leave a Reply