Catwalkmodellerne hyggede sig tydeligvis med opgaven, og der er næppe nogensinde før blevet danset så meget som der blev onsdag på Vesterbrogade - regn eller ej. (Tekst / Foto: Allan Andersen)

GILLELEJE: Vejrguderne skulle selvfølgelig drille lidt, men ellers kunne intet dæmpe det muntre modeshow som løb af stablen midt på Vesterbrogade, onsdag eftermiddag.

Onsdag eftermiddag blev Vesterbrogade omdannet til en catwalk, med rød løber, musik, og et godt velfornøjet publikum som nød solens stråler – og lidt regn – mens der blev kigget på forskellige typer og modeller af tøj fra byens butikker.

Udover tøj var der også bud på opsætning af hår og et kig på lækre dufte til kroppen.

René Richardt havde æren af at være dagens konferencier, og forsøgte efter bedste evne at holde styr på de løbske catwalk modeller som alle var i højt humør. Der blev både danset, givet high-fives og delt boblevand ud på turen nedad den røde løber, hvor modellerne alle havde kæmpe smil på og tydeligvis havde en munter fest.

Det har stort set ikke regnet i flere uger, men selvfølgelig skulle vejrguderne da åbne sluserne på klem under onsdagens muntre modeshow – det kunne dog ikke tage pippet fra de muntre modeller som i den grad gav den gas på den røde løber med en lille regndans.

Vesterbrogade var også godt proppet med publikum og der var ikke eet eneste ledigt sæde at finde på de opsatte bænke og stole langs den røde løber, mens der var masser som måtte stå op på alle fire sider af showet.

Undervejs blev der også uddelt præmier fra byens butikker til det fremmødte publikum, oplev det og dele af det muntre show i billedgalleriet herunder !

Giv din mening til kende: