Møllebakke-byggeri starter igen efter konkurs

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.
HELSINGE: Det har stået noget stille med byggeriet Møllebakken ved siden af rådhuset. Nu går det dog i gang igen.

Byggeriet har været stået stille siden januar grundet entreprenørens konkurs. Nu er
Boligselskabet Nordsjælland dog sammen med Boligkontoret Danmark indledt et samarbejde med nye entreprenører, der skal færdiggøre byggeriet.

Siden konkursen af starten af året har der kun været foretaget nødvendige arbejder på Møllebakken i Helsinge mens der bag kulissen er blevet arbejdet på at finde en ny
samarbejdspartner til at færdiggøre de i alt 113 nye almene lejeboliger.

”Vi har siden konkursen arbejdet på højtryk for at finde en ny samarbejdspartner, der kunne færdiggøre de sidste byggeopgaver på Møllebakken. Opgaven har været i udbud henover sommeren, og vi er glade for at kunne fortælle, at det nu er lykkedes os at lave en aftale, der gør, at vi kan komme i gang igen på Møllebakken”, fortæller Michael Demsitz, administrerende direktør i Boligkontoret Danmark i en udsendt pressemeddelelse.

Indflytning næste sommer
Vindere af udbuddet blev Tage Johansen Tømrer og Snedkerforretning ApS, A+ Anlæg Aps
og TK Montage ApS.

“Dermed er de sidste sten for at kunne færdiggøre byggeriet af Møllebakken nu lagt, hvor der allerede 1. december 2020 vil være indflytning i 62 af boligerne, der stort set alle har fundet deres nye beboere”, lyder det endvidere i den udsendte pressemeddelelse.

Indflytning i de sidste 51 boliger forventes at finde sted 1. juni 2021.

Det er stadig muligt at skrive sig op til de nye boliger på Møllebakken og dermed komme i
betragtning til udlejningen af boligerne i 2. etape. Opskrivning sker via boligselskabets hjemmeside boligselskabetnordsjaelland.dk, hvor man også kan læse mere om byggeriet.

Leave a Reply