Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Møllenberg brødrene i voldsom soloulykke

GRÆSTED: Tirsdag aften kl 22.39 blev der slået alarm til 1-1-2 om et alvorligt trafikuheld på Gillelejevej, tæt på Hvideportevej. Her lå en personbil med bunden i vejret ude på marken, en undvige manøvre for et stort krondyr var gået galt, og fastklemt i bilen lå brødrene Oliver og Tobias Møllenberg

De to unge lokale mænd, den professionelle bokser Oliver Møllenberg og hans bror Tobias Møllenberg, var sent tirsdag aften kommet kørende ad Gillelejevej da et stort rådyr løb ud over vejbanen og udløste en undvige manøvre som på tragisk vis endte i en voldsom soloulykke.

De to tilskadekomnes identitet er oplyst efter godkendelse og aftale med de nærmeste pårørende.

Oliver Møllenberg da han blev dansk mester i weltervægt sidste år. (Foto/Tekst: Allan Andersen)

Oliver Møllenberg var fører af bilen, og undvige manøvren for det store dyr fik bilen til at skride ud og kurre sidelæns ned i grøften – herefter rullede bilen flere gange rundt på marken inden den lå stille på taget – og de to brødre sad begge fastklemt i den ødelagte personbil.

Kan have ligget i bilen i en halv time
– De kan muligvis have ligget der i op mod en halv time, men en forbipasserende bilist opdager gudskelov noget jord på vejbanen og finder her bilen. Han hører også at der råbes om hjælp fra bilen og får slået alarm, siger Thomas Møllenberg til Netavisen Gribskov.

To Hjemmeværnssoldater passerer også uheldsstedet, og hjælper med at yde førstehjælp så godt som muligt indtil redningsmandskabet kommer frem.

Gribskov Beredskab med alle køretøjer fra Gilleleje,  flere ambulancer, akutlæge, lægehelikopter samt en større politistyrke rykkede omgående ud til uheldsstedet som ligger i den sidste del af Gillelejevejen, tæt på Hillerød Kommune, hvor der er et stort åbent stykke mark til den ene side og tæt skov på den anden.

Den åbne plads blev brugt som landingsplads for lægehelikopteren, et af de få steder det er muligt at lande inde i skoven.

Tobias Møllenberg (i rødt) Foto: Allan Andersen

Brandfolk klippede brødrene fri
Begge brødrene var fastklemt i bilvraget og mandskabet fra Gribskov Beredskab måtte klippe bilen i stykker for at få dem begge sikkert ud af den knuste bil. Udfra tilstanden hos de to unge mænd blev det af akutlægen besluttet at Tobias Møllenberg skulle flyves til Rigshospitalets Traume Center, Oliver Møllenberg blev kørt til Traumecenteret på Hillerød Hospital med ambulance med politieskorte.

Udenfor livsfare
Thomas Møllenberg oplyser til Netavisen Gribskov, natten til onsdag, at begge brødre er udenfor livsfare.

– Tobias er den som er værst tilredt med en række brud på ryg og nakke samt brudlæsioner i ansigtet, mens Oliver umiddelbart er sluppet med mindre skader, og muligvis et lille brud i ryggen, fastslår Thomas Møllenberg overfor Netavisen Gribskov.

Der er intet som tyder på at der er blevet kørt for stærkt, trods de voldsomme skader på bilen – her er den efter brandvæsnet klippede hele den ene side op. (Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

Bilen kom ud af kontrol, og endte med – som skridsporene her viser – at kurre sidelæns henover vejbanen og ned i grøften hvilket udløste en rulletur. (Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

Seneste nyheder:

Tip os!