Morten Jørgensen på Youtube: “Jeg mener ikke jeg har lavet fejl”

GILLELEJE: Morten Jørgensen, tidligere forstander for Havregården i Gilleleje, har ladet sig interviewe på Youtube. Her giver han over mere end 30 minutter sin version af sagen og forklarer blandt andet, at han ikke forstår kritikken mod ham. Lyt med her.

Asger Juul, freelance journalist på Youtube, har interviewet byrådsmedlem Morten Jørgensen, der for nyligt blev fyret efter at en række sager om misbrug og vold mellem børn og unge på skolen kom frem.

Hør den tidligere forstander give sin side af sagen herunder, hvor han blandt andet bliver spurgt om han selv mener at have begået fejl. Den eneste fejl forstanderen mener at have begået er at have indberettet for sent til Socialtilsynet.

RELATERET LÆSNING: Havregården lukker – formand beklager

Han fortæller også, at han uberettiget er blevet mistænkt af sit personale og at han ikke har fjernet kommentarer i den dagbog som personalet brugte til at holde styrelsen og medarbejderne orienteret om de unges færden. På Facebook har han for nyligt skrevet, at hans personale er faldet ham i ryggen.

Han forklarer også, at der kan have været alvorlige sager på skolen, som ikke blev meldt til politiet, dengang de fandt sted. Der kan også have været sager af seksuel karakter mellem eleverne, som ikke er blevet fortalt skolebestyrelsen; sager som han dog ikke kan uddybe i detaljer, men som han understreger ikke ville have haft krænkende karakter.

Klik på playknappen for at se indslaget. Morten Jørgensen blev interviewet af Asger Juhl. Morten Jørgensen har ikke ønsket at lade sig interviewe af Netavisen Gribskov.

I går, fredag, meldte skolens bestyrelse ud, at skolen lukker ved årsskiftet. Det kan du læse mere om her: Havregårdens formand om lukning: For mange havde mistet tilliden til os

Leave a Reply