Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Narkoaktion: 102,4 kilo hård narkotika beslaglagt

TISVILDELEJE: Fire personer er blevet anholdt under en aktion mod alvorlig narkokriminalitet. Politiet mørkelagde sagen indtil der fredag eftermiddag blev udsendt en pressemeddelelse.

Politiet har anholdt tre mænd og en kvinde i alderen 31 år til 56 år i forbindelse med en narkoaktion et sted i Tisvildeleje, hvor det er foregået ønsker Nordsjællands Politi ikke at oplyse pt.

– Beklager, men jeg har slet ingen kommentarer til den sag på nuværende tidspunkt, lyder det venligt men bestemt fra vagtchefen for Nordsjællands Politi til Netavisen Gribskov tidligt fredag.

Ifølge en række kilder var tale om en aktion rettet mod salg og handel med hård narkotika, og der skulle være fundet mellem fire og seks kilo hård narkotika på en adresse i Tisvilde – det tal viste sig absolut ikke at være en overdrivelse, nærmere tværtimod.

Ved du noget – eller har du set noget? Så skriv til os på redaktion@netavisengribskov.dk

Over 100 kilo hård narkotika beslaglagt
Efter kortere tids efterforskning valgte Nordsjællands Politi natten til fredag samt fredag dag at ransage fem-seks adresser fordelt på hele Sjælland. Ransagningerne førte til fundet af i alt 102,4 kilo hård narkotika og en skarpladt pistol.

Det oplyser Nordsjællands Politi fredag i en pressemeddelelse.

– 102,4 kilo hårde stoffer fra flere forskellige varehylder er meget, og de potentielle strafferammer for besiddelse af så store partier vidner om, at narkokriminalitet er en alvorlig forbrydelse, fortæller politiinspektør og leder af Central Efterforskning i Nordsjællands Politi, Lau Thygesen.

Fire fremstillet i grundlovsforhør
Tre mænd og en kvinde i alderen 31 til 56 år blev anholdt i forbindelse med ransagningerne, og fredag klokken 14.00 blev alle fire sigtet i grundlovsforhør bag lukkede døre i Retten i Helsingør. Resultatet af dagens grundlovsforhør foreligger endnu ikke, men det forventes at være afsluttet fredag omkring klokken 16.00.

Ransagningerne som fandt sted på en adresse i Tisvilde samt en række steder på Sjælland, blev foretaget i samarbejde med adskillige andre politikredse, hvilket ifølge Lau Thygesen har været essentielt for sagen.

– Jeg har en masse kollegaer i både Nordsjællands Politi og i andre politikredse, som har gjort sig fortjente til et godt hvil efter en lang og utrættelig indsats, der for nogens vedkommende har strukket sig over et døgn. Der er ingen tvivl om, at det her ikke kunne lade sig gøre uden dedikerede medarbejdere og et godt samarbejde på tværs af politikredsene, slutter Lau Thygesen.

Ved du noget – eller har du set noget? Så skriv til os på redaktion@netavisengribskov.dk

Tip os!

Powered by Vejreti.com