Narkobilist var vildt dårlig til at flygte fra politiet

(Tekst/Foto/Video: Allan Andersen)

DRONNINGMØLLE: Natten til tirsdag omkring kl. 01.12 forsøgte en 24-årig mand at flygte fra politiet – det viste sig at han var vildt dårlig til det og sendte sig selv sidelæns ud på glidetur.

Hele balladen blev udløst på strækningen mellem Hornbæk og Dronningmølle, hvor en patrulje ville foretage en rutinemæssig kontrol af en Skoda Fabia – men den 24-årige mand bag rattet havde absolut ikke lyst til at snakke med ordensmagten.

Det blev til en ret kort eftersættelse på knap 600 meter, hvor føret gjorde at patruljen holdt sig på en vis afstand. Jagten endte dog da den 24-årige mand endte med at sætte sig selv ud af spillet ved chikanen ved bygrænsen, her knaldede han ind i chikanen, strøg over i modsatte vognbane, op over fortovet og skred herefter sidelæns ca. 80-90 meter henover en mark.

Patruljen nåede frem til stedet, hvor den 24-årige mand nu sprang ud af bilen og forsøgte at flygte til fods, alt hvad remmer og tøj kunne holde.

– Man skal altså ikke forsøge at flygte fra politiet, det kan bare ikke betale sig, lød det med et stort smil fra vagtchefen for Nordsjællands Politi til Netavisen Gribskov natten til tirsdag.

Nattens hændelse bekræftede vagtchefens udtalelse, idet den 24-årige mand ikke nåede særligt langt før de to betjente havde fået løbet ham op, og smækket et sæt håndjern på ham hvorefter han fik lov til at traske hele vejen tilbage til sin bil.

– Det viste sig at den 24-årige mand ikke helt uventet var frakendt kørekortet og han har fået udtaget en blodprøve, da der er mistanke om narkokørsel, oplyser vagtchefen om nattens hændelse.

(Foto: Allan Andersen)
Her endte røvturen for den 24-årige bilist efter kollisionen med chikanen ved byskiltet. (Foto: Allan Andersen)
Skriv din kommentar her: