Nationalpark søger forslag: Hvad skal kommende besøgscenter indeholde?

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.
GRIBSKOV: Nationalpark Kongernes Nordsjælland søger gode forslag fra borgerne til, hvad et kommende besøgscenter ved Esrum Kloster skal kunne bruges til og indeholde.

Esrum Kloster & Møllegård og Nationalpark Kongernes Nordsjælland inviterer borgere, foreninger, erhverv mv. til at deltage i et såkaldt webinar, der bliver startskuddet til udviklingen af et nyt besøgscenter for nationalparken:

“Vi vil meget gerne høre ideer til hvad besøgscenteret skal indeholde. Nationalparken bygger på lokal opbakning, så for os er det afgørende, at lokalbefolkningen er med til at forme og udvikle det nye besøgscenter”, siger Carl Frederik Bruun, bestyrelsesformand i Nationalpark Kongernes Nordsjælland, i en udsendt pressemeddelelse.

Kloster som omdrejningspunkt
Tanken er, at et kommende besøgscenter på klosteret skal kunne formidle den store fortælling om nationalparken. Det skal også fungere som bindeled mellem lokale kernefortællinger, formidlingssteder og naturspots i nationalparken.

“Nationalparken rummer en masse fantastiske steder og fortællinger. Vi har derfor et klart ønske om, at det centrale besøgscenter skal suppleres af lokale indgange, drevet i samarbejde med f.eks. kommuner og museer i Nordsjælland”, udtaler Carl Frederik Bruun, bestyrelsesformand i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Sådan tilmelder du dig
For at flest muligt kan deltage, afholdes webinaret to gange: Mandag den 7. juni kl. 17.00 – 18.00 og tirsdag den 8. juni kl. 9.00 – 10.00.

Alle interesserede kan tilmelde sig ved at sende en e-mail til stc@seismonaut.com med besked om hvilken dag, man vil deltage. Et par dage før vil man modtage et link til webinaret.

Leave a Reply