Nordsjælland Håndbold gjorde det igen-igen

Kristian »Nøller« Asmussen fra Team Helsinge Håndbold gjort comeback hos Nordsjælland Håndbold lørdag i Århus. Han afløste Marcus Holmén, der havde fået hold i ryggen, og fik de sidste 5 minutter på banen. Arkivfoto: Erling Madsen/presse.
HÅNDBOLD: Nordsjælland Håndbold havde haft et par dage til at hygge sig med onsdagens store sejr over HØJ Elite, men var trods julens hastigt nærmende skridt parat til igen at give den en skalle. Denne gang stod kampen mod IK Skovbakken, som ikke fik mange ben til jorden.

Kampreferat: Kirsten Hebo, Nordsjælland Håndbold. Redigeret af David Abildgaard.

NH stillede op til gårsdagens kamp uden Marcus Holmén, som var ramt af hold i ryggen, og i stedet var den »gamle travhest« fra Kristian Asmussen, også kaldet Nøller, trukket i kampdragten. Holdet måtte også undvære den stærke forsvarsspiller Anders Agger, som havde meldt afbud af private årsager.

Kun foran én gang
IK Skovbakken bragte sig lidt over et minut sig foran 1-0, det skulle vise sig, at være eneste gang at IK Skovbakken var foran. NH fik hurtigt reduceret til 1-2. Herefter var der en scoringspause fra begge hold på små 5 minutter. I disse minutter brændte NH et straffe og IK Skovbakken fik en spiller vist ud.

Efter et kvarter var stillingen 9-6 til NH og i den mellemliggende periode havde de to hold skiftedes til at lave mål. NH øgede i de følgende minutter stillingen og da der var spillet 25 minutter var stillingen 13-8 til NH.

Pludseligt gik det stærkt
IK Skovbakken startede 2. halvleg som 1. halvleg: med at score; til 11-14.

Hjemmeholdet fulgte med og da der var spillet ca. 5 minutter havde det reduceret til 14-16. I de følgende minutter bragte NH sig foran. Da der var spillet 20 minutter af 2. halvleg var NH foran 17-27. Målene i disse 20 minutter er fordelt mellem Carl-Emil Haunstrup og Kasper Kisum.

Igen blev samtlige markspillere brugt og som det kan ses af listen over målscorere, så var en del af NH’s unge talenter også målfarlige i denne kamp. Det blev også til et gensyn på banen til Nøller, idet han fik de sidste 5 minutter.

NH holdt fast i den store føring til slutresultatet 33-24. NH kan sætte yderligere 2 point på kontoen og nu venter så den sidste kamp ude mod Tønder onsdag 22. december 2020 inden holdet kan gå på en velfortjent juleferie. P.t. atter på 1. pladsen i 1. division.

Kampfakta
IK Skovbakken-Nordsjælland Håndbold 24-33 (10-14)

Målscorere: Carl-Emil Haunstrup 8, Tobias Jørgensen og Mathias Møller hver 4, Andreas Nielsen, Nichlas Hald og Kasper Kisum hver 3, Mikkel Palmer og Matias Campbell hver 2, Benjamin Jørgensen, Magnus Kronborg, Jeppe Cieslak og Tobias Rasmussen hver 1.

Udvisninger: IK Skovbakken 2 og NH 2 – straffe: 4 til NH hvoraf 1 blev brændt og 2 til IK Skovbakken.

Tilskuere: Coronalukket for tilskuere i Vejlby-Rosskov Hallerne 19. december 2020.

Leave a Reply