Nordsjælland Håndbold henter to stregspillere

Andreas Magaard skal være med til at gøre forsvaret mere dynamisk og fleksibelt. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Erling Madsen.
HÅNDBOLD: Planerne om at blive en faktor i toppen af dansk håndbold fortsætter for den ambitiøse nordsjællandske håndboldklub, som har hentet stegspillerne Andreas Magaard i TMS Ringsted samt Hakan Sahin fra Ajax København.

Nordsjælland Håndbold har til den kommende sæson hentet 22-årige Andreas Magaard som kommer fra ligaholdet TMS Ringsted, hvor han har spillet de seneste tre sæsoner efter en håndboldopdragelse i GOG, hvor han spillede indtil han var 2. års senior.

Andreas Magaard, som læser HA Projektledelse på CBS i Frederiksberg, hvor han også bor, har store ambitioner og skal bidrage til at skabe større fleksibilitet, forklarer cheftræner Simon Dahl.

– Magaard kan og skal bl.a. være med til at skabe et endnu mere dynamisk og fleksibelt forsvar, hvor vi endnu engang vil hæve barren for, hvor meget fysik vi kan bringe ind i tingene, som er så afgørende for at lykkes på den lange banen for os, siger Simon Dahl.

Cheftræner: Hakan er en kriger
I går oplyste Nordsjælland Håndbold, at der også bliver tilgang af stregspilleren Hakan Sahin fra Ajax København.

Hakan Sahin skifter fra Ajax København til Nordsjælland Håndbold fra sæsonen 2021-22.
Her har han skrevet kontrakt med sportschef Jørn Blom Hansen. Foto: Nordsjælland Håndbold/presse.

Han afløser Andreas Nielsen, som i næste sæson spiller for Mors-Thy Håndbold, og cheftræner Simon Dahl begrunder valget således:

– Hakan er en rigtig kriger, som såvel verbal som fysisk fylder meget og altid går forrest i bestræbelserne på at nå det bedst mulige resultat i holdets tjeneste. Han har udviklet sig flot de seneste sæsoner og har i min optik været 1. divisions bedste stregspiller i indeværende sæson.

Med to nye stregspillere i truppen betyder det også, at Anders Agger stopper efter denne sæson:

– Vi vil gerne takke Anders Agger for to års tro tjeneste og ønske ham held og lykke, siger Simon Dahl.

Leave a Reply