Fanzonen fik noget at heppe på, da NH i weekenden gæstede Silkeborgs BSV. Foto: Arkiv/presse.

HÅNDBOLD: Fanzonen var igen på plads på lægterne, da Nordsjælland Håndbold tog til Silkeborg for at kæmpe mod BSV i slutspillet. Det blev en tæt affære.

NH havde ikke tænkt sig at lægge sig ned for favoritterne og med ultraoffensivt forsvar og syv mod seks angreb lykkedes det at sætte BSV under pres i kampen om de vigtige slutspilspoint. NH havde dog ikke på forhånd de store chancer for at gå videre, men der blev kæmpet som stod der medaljer på spil.

Første halvleg blev tæt spillet, men det lykkedes ofte for NH at komme foran med et par mål, kun for at blive hentet igen, og ved pausen var det næsten lige med smal 16-17 føring til Nordsjælland Håndbold.

I 2 halvleg fortsatte NH med fornuftigt og solidt spil, og fik i løbet af det første kvarter opbygget et forspring på 20-26. Så valgte BSV at skifte målmand, og samtidig satte den gamle Team Helsinge dreng Nikolai Marcussen turboen på, så forspringet skrumpede til 27-30 med kun tre minutter tilbage.

Det blev desværre det sidste mål fra Nordsjælland Håndbold på trods af gode chancer til Aku Kreutzmann og Andreas Nielsen. Udligningen faldt blot 30 sekunder før tid, da landsholdsspilleren Nikolai Ørris scorede på straffekast for BSV til 30-30.

Aku Kreutzmann fik sat sit aftryk på kampen med 7 scoringer, og Lasse Uth hurtig kom sig over GOG-nedturen med 4 scoringer på 4 forsøg.

Det uafgjorte resultat betyder, at der stadig er lidt liv tilbage i Nordsjælland Håndbolds chancer for at gå videre i slutspillet. Næste kamp finder sted i Hillerød onsdag den 18.4 18.30. Her kommer KIF Kolding på besøg.

Giv din mening til kende: