Nordsjælland Håndbold tilbyder folkeaktier

En glad formand Jørgen Simonsen får skænket op af Matias Campbell. Første mål var oprykning til Ligaen. Næste mål er en styrket økonomi. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Jan F. Stephan.
HÅNDBOLD: Nordsjælland Håndbold udbyder fra og med 1. maj for to millioner kroner folkeaktier. Det sker for at kunne gå efter en plads i Top-8 og for at styrke klubbens talentudvikling. Aktierne koster fra 750 kroner stykker, og giver dig medejerskab i klubben.

Er du fan af Nordsjælland Håndbold, så kan der være gode grunde til at finde pengepungen frem. Klubben tilbyder nu folkeaktier i et forsøg på at styrke klubbens økonomi til den kommende sæson i øverste række.

“Nu har spillerne sikret Nordsjælland Håndbold oprykning til Ligaen – nu skal vi have styrket de økonomiske muskler, så vi kan løfte Nordsjælland Håndbold til nye højder og skabe folkefest i hallerne. Det forener Nordsjælland, samtidig med at vi styrker vores fokus på udvikling; både af talenter og i alle andre sammenhænge”, forklarer Jørgen Simonsen, formand for Nordsjælland Håndbold, i en udsendt pressemeddelelse.

Aktierne udloddes i perioden 1. maj-30. juni.

Jørgen Simonsen understreger, at der fortsat er styr på driften.

“Pengene går til at styrke egenkapitalen, så udviklingen kan fortsætte og udbygges”, forklarer han.

Både private og firmaer kan købe aktier.

Du kan læse mere om, hvordan du kan blive aktionær i Nordsjælland Håndbold på hjemmesiden: https://www.nordsjaelland-haandbold.dk/nh4alle.html

 

Leave a Reply