Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Nordsjællands Politi søger vidner til alvorligt færdselsuheld

HILLERØD: Mandag den 3. januar cirka klokken 14.30 skete der et alvorligt færdselsuheld på Hillerødmotorvejens forlængelse umiddelbart nord for Isterødvejen, og Nordsjællands Politi søger nu vidner til færdselsuheldet.

Der skete alvorlig personskade, da to biler stødte sammen på Hillerødmotorvejens forlængelse.

Ved færdselsuheldet stødte en varevogn kørende i nordgående retning sammen med en personbil kørende i sydgående retning. Varevognens fører kom umiddelbart lettere til skade, mens personbilens fører samt en passager i bilen kom så alvorligt til skade, at de to skulle på hospitalet for at modtage behandling for deres skader.

De to alvorligt kvæstede var en 81-årig mand og en 79-årig kvinde, begge fra Græsted, som begge blev bragt til Rigshospitalets Traumecenter med politieskorte.

– Færdselsuheldet skete i begyndelsen af myldretiden, og der var tæt trafik på stedet, så der er formentlig flere trafikanter, der har set noget. Dem vil vi meget gerne høre fra, så vi kan få kastet mere lys over hændelsesforløbet i sagen, fortæller politikommissær Henrik Rasmussen fra Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114 eller mail nsj@politi.dk, hvis man har oplysninger af relevans for sagen. 

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

Skriv en kommentar

Tip os!

Powered by Vejreti.com