Nu er alle glade: Nu peger reklameskiltene i den rigtige retning

(Foto: Allan Andersen)

GRIBSKOV: Der skal laves en ny vej mellem Græsted og Gilleleje, og i den forbindelse opsatte Gribskov Kommune nogle store reklameskilte som hurtigt blev målet for mange borgeres vrede – på skiltene var der nemlig et par rød-hvide pilevejvisere som viste den forkerte vej.

Et sted undervejs i processen med de fine skilte havde man næppe forestillet sig at nogen ville opfatte byggepladsskiltene som værende regulære vejskilte, ligesom den type store gule skilte ikke fremgår af nogen bog som bilister benytter for at erhverve et kørekort – men ballade, det blev der.

Det var de to rød-hvide pilevejvisere på byggepladsskiltet til henholdsvis Græsted og Gilleleje som vakte en masse ballade, for en del borgere mente at skiltene forvirrede folk ‘når den opsatte skiltning er helt forkert’.

Mens de to famøse rød-hvide pilevejvisere løb med al opmærksomheden, så var der dog ingen som i mellemtiden skældte ud over at der nu var skiltet med 80 km/t på Pårupvej, at der var vist løse gravemaskiner på vejen uden de var der og at der åbenbart også lå tegneredskaber rundt omkring på Pårupvej.

Nu kan freden omkring de to store reklameskilte for den kommende vej mellem Græsted og Gilleleje endelig sænke sig – for NU viser de rød-hvide pilevejvisere på skiltene endelig den helt rigtige vej……

Nu viser skiltene på skiltet endelig den rigtige vej, formentlig til glæde for mange. (Foto: Allan Andersen)
Der blev skældt ud over de to røde vejskilte viste den forkerte vej – men ingen beklagede sig over skiltningen med 80 km/t, løse gravkøer på vejen eller vejarbejde på vejen – som slet ikke var der. (Foto: Allan Andersen)
Ved Pårup er der også rettet på skiltet, men hvis man er virkelig nøjeregnende – så peger Gilleleje skiltet fortsat forkert, da det peger ud ad Ålekistevej som er nærmeste omvej til Gilleleje. (Foto: Allan Andersen)
Gribskov Kommune har måttet høre på meget drilleri omkring de famøse skilte og de to vejskilte som uheldigvis pegede den forkerte vej….nu er bøffen endelig rettet og freden kan sænke sig. (Foto: Allan Andersen)

Leave a Reply