Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Ny børnefilm om rejseglad silkeabe og forpremiere på drama om Lady Diana

GILLELEJE: Torsdag d. 9.12. har Gilleleje Bio premiere på ”Jorden rundt på 80 dage” – en animationsfilm om den nørdede lille silkeabe Passepartout, der altid har drømt om at være opdagelsesrejsende.

En dag møder han Phileas – en lille grådig frø, der er ivrig efter at indgå et væddemål om at sejle jorden rundt på 80 dage og tjene 10 millioner muslinger i processen. Passepartout benytter sit livs mulighed for at udforske verden og tager ud med sin nye ven på et vildt eventyr fuld af overraskelser.

Filmen har dansk tale, og er inspireret af forfatteren Jules Vernes romanklassiker ‘Jorden rundt i 80 dage’.

Spencer
Mandag d. 13.12. kan man komme til forpremiere på ”Spencer” om Prinsesse Diana og det engelske kongehus.

Prinsesse Diana er på vej til endnu en juleferie med den royale familie på Sandringham Gods. Hun ved, at ægteskabet med Charles er ved at falde fra hinanden. Han ses ofte med Camilla Parker-Bowles, og Diana er tvunget til at spille den perfekte hustru. Hun er fanget i en umulig rolle og ønsker kun at beskytte sine sønner, Harry og William.

Alle kender den royale julerutine med store middage, fasanjagt og ligegyldig snak. Diana kender spillet. Men denne jul vil alting blive anderledes. Filmen giver et bud på, hvad der måske skete i de skæbnesvangre dage. Diana spilles helt sensationelt af Kristen Stewart, og filmen er instrueret af Pablo Larrain.

Seneste nyheder:

Tip os!