Ny ejendomsmægler kommer til Tisvildeleje

Daniel Frigast (tv) og indehaver Adam Schnack (th) er klar til at udvide til Tisvilde. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Lars Gundersen/presse.

TISVILDELEJE: Ejendomsmægler Adam Schnack A/S udvider forretningen med et kontor i Tisvildeleje centrum. Det nye kontor forventes at åbne i løbet af næste måned.

Adam Schnack

Antallet af ejendomsmæglere i Tisvildelejes centrum stiger med en enkelt. Seneste skud på stammen bliver mæglervirksomheden Adam Schnack A/S, der ellers har sin vante forretningsgang i og omkring København. Tisvildeleje har dog en lang række boliger, som indehaveren finder oplagt. Der skal tilsyneladende en vis kvalitet til.

– Vi vælger kun at formidle boliger, som vi selv synes er skønne, for på den måde sikrer vi os, at vi altid møder vores kunder med den entusiasme og ærlighed, som alle boliger fortjener at blive præsenteret med, lyder det fra indehaver Adam Schnack i en udsendt pressemeddelelse.

I det nye kontor vil dagligt ansigt være Daniel Frigast, som selv bor i Tisvildeleje, og som i tæt samarbejde med Adam Schnack kommer til at være kontorets daglige ansigt udadtil.

Du kan læse mere om mæglervirksomheden her: Adam Schnack.

Skriv din kommentar her: