TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

Ny skoleleder klar til Ramløse Skole

RAMLØSE: Marianne Manicus er Ramløse Skoles nye leder. Hun glæder sig til at være med til at videreudvikle skolen og lægger stor vægt på det relationelle samarbejde med blandt andre forældrene. Marianne Manicus tiltræder 1. januar.

Et enigt indstillingsudvalg har peget på, at Økonomiudvalget ansætter Marianne Manicus som ny leder på Ramløse Skole, det fortæller Gribskov Kommune i en pressemeddelelse.

Marianne Manicus kommer fra en stilling som pædagogisk afdelingsleder på Kongevejens Skole i Virum, er uddannet lærer og har de seneste tre år taget en diplomuddannelse i offentlig ledelse.

Centerchef i Center for Dagtilbud og Skoler Claus Herbert fortæller, hvorfor valget faldt på Marianne Manicus:

”Marianne passer rigtigt godt ind i Ramløse-ånden, fordi hun har fokus på at inddrage hele lokalsamfundet. Og så har hun stor viden om og erfaring med det specialpædagogiske område,” siger Claus Herbert.

Relationer og udvikling
Marianne Manicus fortæller her lidt om, hvorfor hun søgte jobbet:

”Jeg er meget optaget af at skabe tætte relationer – ikke mindst med forældrene. Jeg tror på, at det er gennem relationer, at man udvikler sig. Og så lyder det rigtigt interessant, at jeg kan være med til at videreudvikle skolen og styrke den røde tråd fra vuggestue til udgangen af sjette klasse,” fortæller hun.

Marianne Manicus tiltræder sin nye stilling som leder på Ramløse Skole 1. januar.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links