Ny udstilling: Munkeruphus klar med fernisering

Udsnit af Studio ThinkingHands udstilling Entangled Encounters på Munkeruphus. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse/David Stjernholm.

GRIBSKOV: Endelig kan Munkeruphus igen åbne dørene, og det bliver med en soloudstilling, ‘Entangled Encounters’, af den dansk-australske kunstnerduo Studio ThinkingHand.

Rhoda Ting og Mikkel Dahlin Bojesen står bag ‘Studio ThinkingHand’ og er snart klar til at præsentere deres seneste udstilling på Munkeruphus. Parret arbejder sammen i tværsnittet mellem kunst og videnskab.

Studio ThinkingHand, Rhoda Ting (b. 1985, AUS) og Mikkel Dahlin Bojesen (b. 1988, DK). Foto: Presse.

“Fælles for deres værker er en opfordring til, at vi må opgive vores stærkt begrænsede natursyn, hvor mennesket har særstatus i økosystemet, og i stedet erkende at vi blot er en art blandt andre i ét stort ukontrollerbart kredsløb af forbundne livsformer og intelligenser”, lyder det i en udsendt pressemeddelelse.

Fernisering med tilmelding
Munkeruphus inviterer offentligheden til åbning af udstillingen lørdag d. 13. juni kl. 14-16. Pga. Covid-19 kommer åbningen til at foregå i hold og kræver tilmelding.

Tilmelding foregår efter først-til-mølle ved henvendelse på mail til ka@munkeruphus.dk senest d. 10. juni.

Udstillingen kan opleves fra d. 14. juni til og med d. 9. august. Der er åbent onsdag-søndag kl. 12-17. Første torsdag i måneden kl. 12-20.

Skriv din kommentar her: