Nye Borgerlige vælger spidskandidat i Gribskov

Tekst: David Abildgaard. Foto: Screengrab.
Nye Borgerlige i Gribskov har afholdet ekstraordinær generalforsamling og har peget på den kommende spidskandidat til kommunalvalget næste år.

Kim Hinrich er udpeget som partiets spidskandidat i Gribskov kommune. Han er 57 år, bor i Ramløse og arbejder til daglig som salgs- og divisionschef i en handelsvirksomhed i
København.

– Jeg syntes at byrådet i Gribskov de seneste år, har ført en uansvarlig økonomisk politik, som har kostet borgerne alt for mange penge og givet en dårligere service, forklarer han i en udsendt pressemeddelelse fra Nye Borgerlige Gribskov.

Partiet, som særligt profilerer sig på en striks udlændingepolitik ønsker på lokalt plan at tilbagerulle den seneste skattestigning.

– Den har påført borgerne en ”strafskat” til ingen verdens nytte. Det går ikke. Vi i Nye Borgerlige vil føre en politik, som ikke gældsætter kommunen yderligere. Vi ønsker at føre flere penge over til kernevelfærd og ikke tung administration, lyder det endvidere fra partiet.

– Vi skal også have sat en stopper for alle de regnefejl, som gang på gang kommer frem til overfladen, senest med maden for plejehjemsbeboere. Det er simpelthen ikke i orden at man kan lave så mange regne fejl. Derfor er jeg rigtigt stolt over at blive valgt som spidskandidat for Nye Borgerlige, og jeg er sikker på at der er brug for os i det kommende byråd, så vi kan få ændret den negative udvikling i kommunen, siger Kim Hinrich.

De øvrige kandidater er i nævnte rækkefølge:

Zandra Pihl, Peter Sørensen, Leif Krøyer, samt Thomas Bang.

Går efter flere mandater
Ifølge partiet går man efter mere end en byrådsplads til næste år.

Jeg ser meget frem til partiforeningens samarbejde med de fem valgte kandidater og er helt overbevist om repræsentation i det kommende byråd efter næste valg, om det bliver et, to eller hele tre mandater må fremtiden vise, men med 235 medlemmer i partiforeningen er jeg overbevist om et fantastisk valg, lyder det skråsikkert fra lokalformand i partiet, Morten Bille.

1 KOMMENTAR

  1. Jeg synes det lyder fulstændig som det plejer….Det er lette flosker at bringe i spil – for dette parti er vel ikke de eneste, der ønsker ovenstående? mange af de ting gik Nyt Gribskov mig bekent også til valg på….Og om fem år, vil vi høre samme sang….

Leave a Reply