Nyt brud: Konservativ formand går af

Jeg har fra vores byrådsmedlem og gruppeformand, Jesper Behrensdorff, i dag fået meddelelse om, at han forlader Det Konservative Folkeparti. Det er rigtig trist, at det skulle komme så vidt, men det er for mig ikke helt uventet.

 

Et flertal i bestyrelsen har valgt en linje, som jeg ikke kan og vil stå inde for, og jeg har derfor besluttet pr. dags dato at forlade min post som formand, oplyser den nu tidligere formand for Det Konservative Folkepartis vælgerforening i Gribskov, Niels Lawaetz i en skrivelse til Netavisen Gribskov.

Jeg er fuldt og helt konservativ, og jeg vil fortsat som menigt medlem af partiet gøre en aktiv indsats for at støtte konservative værdier og konservativ politik.

Blandt andet agter jeg at give min fulde og aktive støtte til, at vi får opstillet og valgt Erick Thürmer som vores folketingskandidat.

Vi får en fantastisk kandidat, som oven i købet er stærkt forankret lokalt, så for måske første gang i mands minde kan det lykkes at for valgt et konservativt folketingsmedlem i Hillerød-kredsen.

Det Konservative Folkeparti står for ordentlighed. Vi søger indflydelse, støtter politiske beslutninger, der trækker i konservativ retning og skaber resultater. Jeg vil derfor også opfordre alle vælgerforeningens medlemmer til at blive i partiet og støtte vores konservative værdier.

Med venlig hilsen
Niels Lawaetz

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com