Nyt litterært tiltag: Borgere deler favoritlæsning

Foto: Gribskov Biblioteker/Presse.

HELSINGE: Som et nyt tiltag inviterer Helsinge Bibliotek til litterær salon, hvor personale fra Helsinge Bibliotek i selskab med forskellige læsere fra lokalområdet fortæller om bøger, der har gjort indtryk på dem.

Første litterære salon finder sted onsdag 27. februar fra kl. 18-20 på Helsinge Bibliotek. Salonens første to gæster bliver boghandler Carsten Schwartz fra Arnold Busck i Helsinge, der præsenterer en bred vifte af litteratur. Carsten medbringer desuden et mindre udvalg af bøger, så der er mulighed for et godt køb.

Gæst nummer to bliver Luise Gomard, museumsdirektør for Rudolph Tegners Museum i Dronningmølle, og hun vil blandt andet tale om sin egen bog ‘Tegner -100 år i Rusland’.

Den litterære salon byder desuden på præsentation af ny litteratur med USA som omdrejningspunkt, lyrik og Inger Christensen, Rusland i litteraturen, smagsprøver fra fantasy- og krimigenren med mere.

Arrangementet afholdes i musikafdelingen i biblioteket, hvor der også er mulighed for at nyde en sandwich.  Det er gratis at deltage, men tilmelding på www.gribskovbib.dk er nødvendig af hensyn til traktement.

TID: onsdag 27. februar fra kl. 18-20.
STED: Helsinge Bibliotek.
ENTRE: Gratis, tilmelding skal ske her: www.gribskovbib.dk.

Giv din mening til kende: