Nyt netværk skal sætte fokus på turisme og fødevarer

GRIBSKOV: Gribskov Kommune inviterer aktører inden for turisme og fødevarer med i nyt netværk, som har til formål at bygge fællesskaber og skabe større virkelyst inden for turisme og fødevarer. Netværket opstarter 27. oktober, og det er muligt at være med.

Gribskov Kommune sætter nu ekstra fokus på at bygge fællesskaber og skabe endnu mere virkelyst inden for turisme og fødevarer. Det skal ske i et netværk, hvor erhvervsdrivende og andre aktører inden for begge brancher kan deltage og gøre deres for at styrke sammenholdet. Netværket ser dagens lys 27. oktober.

“Invitationen til et kommende turisme-netværk sendes afsted på baggrund af efterspørgsel blandt lokale aktører, som ønsker at skabe netværk på tværs af Gribskov”, lyder det i en udsendt, kommunal pressemeddelelse.

Netværk på tværs af brancher
Tanken er, at man foruden mulighederne for at danne netværk også vil kunne skabe flere muligheder for at skabe fælles oplevelser på tværs af brancher og virksomheder. Det kommende turisme-netværk vil også sætte fokus på Gribskovs styrkepositioner og muligheder.

Styrkepositionerne blev vedtaget af byrådet 8. december 2020 og med fællesskab, virkelyst, natur og turisme som fokusområder.

Hvem kan deltage?
Turisme-netværket er for dig/jer, der arbejder med turisme og/eller fødevarer. Netværket bliver faciliteret af Gribskov Kommune, og du kan tilmelde dig via Nemtilmeld: https://gribskov.nemtilmeld.dk/801/

Vil du læse mere om initiativet så besøg www.voresgribskov.dk.

TID: 27. oktober fra kl. 17 til 20.30
STED: Kysthusene, Tinkerup Strandvej 8a, 3250 Gilleleje
TILMELDING: Via Nemtilmeld: https://gribskov.nemtilmeld.dk/801/

Det er gratis at deltage i netværket.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com