Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Nyt træningstilbud skal give hjernen fornyet overskud

SØBORG: Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger (DGI) er klar med et nyt koncept, SMART Training, som nu kommer til Søborg Idrætsforening. Her får du trænet flere forskellige dele af din hjerne, så den virker som den skal, samtidig med der er stor ”grine-garanti”.

– Foreningen har haft en instruktør på kursus hos DGI, så vi nu er helt klar til at give dig den bedste og sjoveste oplevelse med Smart Training. Træningen er for alle og henvender sig især til mennesker, der har behov for at skabe mere overskud i deres hverdag, lyder det fra idrætsforeningen.

Smart Training er bygget op om øvelser og lege, der træner forskellige dele af hjernen. For eksempel kan du få en øvelse, hvor du skal huske, om du skal kaste en stor eller en lille bold, mens du samtidig skal holde en bestemt rytme. Det er ikke så nemt som det lyder.

Skab nye forbindelser
Kernen i træningen er ifølge idrætsforeningen, at give hjernen mulighed for at skabe synaptiske forbindelser. De opstår, når du udfører øvelserne, og derfor er Smart Training tilrettelagt efter et præmis, der siger, at du ikke må blive al for god, for så begynder hjernen at slappe af. Den skal hele tiden udfordres.

Lisbeth Spanggaard, en af konceptmagerne bag SMART Training, mener, at træningen kan hjælpe deltagerne på mange måder.

– Du bliver bedre til at huske og bedre til at fokusere. Udbyttet af træningen er netop, at du bliver bedre til at træffe beslutninger i din hverdag. Du bliver bedre til at huske ting, og balancen og koordinationen skærpes også, forklarer hun i en udsendt pressemeddelelse.

Træning for alle
Træningen tager en time, og i den periode bliver holdet præsenteret for masser af forskellige typer øvelser, som ikke går på at optræne en fysik, men alligevel kræver, at du bevæger dig en del. Behageligt løst tøj og sko til indendørs brug anbefales.

Lyder det interessant, så kan du dukke op i aften, mandag d. 6. november, kl. 19 i gymnastiksalen i Søborg Forsamlingshus. Det er ganske gratis, men du bedes tilmelde dig hos instruktør Pia Bisgaard på telefonnummer 5360 9429 (gerne SMS med navn og antal personer)

Der er begrænsede pladser, så det er først til mølle. Introduktionsaften er gratis og man bliver budt på en vand, kaffe og lidt frugt.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Seneste nyheder:

Tip os!