Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Nytårsfortsættet venter?: Find formen med en boksebold

HELSINGE: Har du også brug for at finde formen? Eller måske du drømmer om en karriere som bokser? Bokse Team Helsinge slår dørene op for 2022 fra og med denne uge, og klubben har tilrettelagt et program, der både kan tiltale nybegyndere og erfarne boksere.

Der er et derfor et bredt udvalg af træningsmuligheder, både hensyntagende træning til folk i genoptræning eller med eksisterende skader og til dem der gerne vil op i ringen og kæmpe.

Der er hver onsdag hensyntagende træninger til dem der trænger til at komme i gang igen og måske har lidt svært ved at finde motivationen. Det er også for folk som lige har haft en skade, eller har fået konstateret en helbredssygdom. (Træning er primært muskel og rygtræning).

Til dig der gerne vil op i ringen og mærke og man laver, er der et særligt kamphold bestående af ligesindede. Der er også en mildere udgave, hvor man får sved på panden, men uden at skulle op imod en modstander. (Fitness boksning).

Der er også hold for dem med små børn. ‘Leg dig til sporten’ eller ‘Fit for fight’ er hold med børn, der gerne vil prøve kræfter af.

“Så vi håber på at kunne se dig nede i træningslokalet til en eller flere af træningerne. Kom med til en frisk start i det nye år”, lyder det i en udsendt pressemeddelelse fra Bokse Team Helsinge.

Program:

Seneste nyheder:

Tip os!