TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

Nytgribskov-plakater udsat for hærværk

GRIBSKOV: En række valgplakater på Vesterbrogade & Kystvejen i Gilleleje er blevet ødelagt af hærværk. Flere af den lokale listes kandidater er blevet overtegnet med tus.

Som andre steder i landet oplever lokale byrådskandidater at få deres valgplakater ødelagt af ukendte personer, som må formodes af have andre politiske holdninger.

I Gribskov er det gået ud over Nytgribskov, som flere steder har overstregede valgplakater langs Vesterbrogade & Kystvejen i Gilleleje. Både borgmester Anders Gerner Frost, Henrik Magelund og Michael Frank Hansen har fået vandaliseret skilte.

Gerningsmanden er pt. ukendt. Har du observeret hærværket og kan beskrive gerningspersonen, så kan Nordsjælland Politi kontaktes på tlf. 114.

Ifølge straffelovens paragraf 291, stykke 2, kan man i tilfælde af groft hærværk mod valgplakater risikere fængsel i op til seks år. Kan det ikke bevises at være politisk motiveret, står man til en bøde i størrelsesordenen 800 til 1500 kroner.

Også andre kommuner oplever problemer med hærværk mod valgplakater. På Frederiksberg gik det for nyligt ud over Dansk Folkeparti, ligesom Nye Borgerlige har oplevet hærværk. I Karup og Kølvrå er det gået ud over en hel række partier. Her er både Socialdemokratiet, De Konservative, De Radikale, Venstre, DF, Nye Borgerlige og Lokallisten blevet vandaliseret.

Dansk Folkeparti slap for hærværk. Så heldig er Nytgribskov ikke. Fotos: Michael Madsen.

Heller ikke Venstre har vakt vandalens harme.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links