Palle Bruun, tv, er valgt som ny formand i Nytgribskov efter at Morten Rohde blev valgt ind i Byrådet. Foto: Presse/arkiv.

GRIBSKOV: Nytgribskov holdt onsdag aften generalforsamling på Esrum Møllegård. Ny formand bliver Palle Bruun.

Gårsdagens generalforsamling for lokalpartiet Nytgribskov blev holdt på Kilden, Esrum Møllegaard og resulterede i et valg til Palle Bruun som formand for partiet, der for første gang har en borgmester i flokken. Det har betydet en del for medlemstallet, forklarer den nykårede formand.

– Vi har gennem det sidste år oplevet en kæmpe fremgang i medlemmer og i interesse for vores parti. Det kunne vi mærke før og under valgkampen, og senest i forhold til opstilling af nye til bestyrelsen her til aften, forklarer Palle Bruun i en pressemeddelelse.

Palle Bruun er uddannet HD fra Copenhagen Business School og arbejder til daglig som Team Leader og HR-koordinator i det private erhvervsliv. Han er desuden nævning og domsmand for Østre Landsret, og frivillig leder af Gribskov Hjælper Flygtninge, som arbejder med flygtningehjælp i lokalområdet. Privat er Palle Bruun gift og far til to børn.

Tidligere formand var Morten Klitgaard, som efter at være blevet valgt ind i Byrådet ved sidste valg har måtte afsige posten.

Den nye bestyrelse består af: Keld Hansen, Nana Bryder, Jesper Nielsen, Palle Bruun, Anna Recinella, Alan Nielsen, Astrid Recinella og med suppleanterne Henriette Ifanger, Cannot Kroner, Frederikke Strand og Tony Jensen.

Den nye bestyrelse. Foto: Nytgribskov