Økonomiudvalget ser nu på skolernes økonomi

Foto: Gribskov Kommune.

GRIBSKOV: – Det merforbrug der har været på Skole og SP-området, får nu økonomiudvalget (ØU) til at gå ind i sagen, lyder det i en pressemeddelelse fra Borgmester Anders Gerner Frost.

– Med afsæt i udviklingen de seneste dage, og med de bekymringer der er givet udtryk for fra skolerne, indkalder jeg nu økonomiudvalget til et ekstraordinært møde i næste uge, skriver Borgmester Anders Gerner Frost i en pressemeddelelse, udsendt mandag aften ved 23-tiden.

– Jeg hører faktisk et samlet Børneudvalg være optaget af, at finde nogle fremadrettede modeller, som imødekommer den kritik der er fremkommet, og at der bliver set på situationen hurtigst muligt. Derfor vil ØU i næste uge se på, hvordan situationen kan håndteres, samt skabe overblik over de økonomiske konsekvenser på skolerne lige nu. Vores skoler er inde i en rigtig god udvikling, og det vil hele byrådet gerne understøtte, skriver Borgmesteren.

Fakta iflg. pressemeddelelsen:
Det er aftalt i enighed i byrådet, at der på SP-Området (den specialpædagogisk indsats), nedsættes en Task Force gruppe, som netop skal se på hvordan vi løser opgaven bedre fremadrettet. Hvordan hjælper vi børn og familier hurtigere, og sikrer en økonomisk overskuelig styring, så vi mindsker risikoen for den slags overskridelser, som vi ser nu. Der bliver afholdt et ekstraordinært ØU-Møde i næste uge om situationen.  

Leave a Reply