Oliver bokser om WBA-bæltet d. 7.maj i Frankrig

SPORT: Den professionelle Danmarksmester i Weltervægt og fortsat ubesejret, Oliver Møllenberg, rejser til Frankrig i maj måned med håbet om at tage en vigtig titel og ikke mindst bæltet med hjem til Danmark – en mulighed som pludselig bød sig til.

Det var en ellers helt normal dag for den professionelle bokser Oliver Møllenberg. Han har trænet med sin bror Tobias, efterfulgt af en træning af det lokale kamphold i Gilleleje bokseklub hvor Oliver arbejder som boksetræner, fortæller TK Promotion i en pressemeddelelse.

Hans far, Thomas Møllenberg, en velkendt skikkelse i det danske boksemiljø og lokalt særdeles kendt som formand for Gilleleje Bokseklub, dukker pludselig op: “Vi skal lige tale sammen” og øjeblikket efter får Oliver at vide at der er kommet et tilbud fra en fransk promoter om at bokse om det stores forbund WBA´s interkontinentale titel i
Weltervægt på fransk jord.

Det umiddelbare svar var “nej tak” da Oliver allerede var sat på som hovednavn på TK Promotions stævne i Ringkøbing i maj, og i fuld gang med at komme ned i en lavere vægtklasse og desuden forberedt sig til en højrefodsbokser.

Det som får Oliver Møllenberg og hans team på andre tanker er flere opkald fra Thomas Madsen, Træner for Dina Thorslund og matchmaker hos TK Promotion. Thomas har set den franske modstander Sandy Messaoud bokse og synes egentligt det er en chance som er værd at gribe. “Ham kan du godt tage” fortæller han Oliver og opfordrede den unge Gilleleje bokser til at tage udfordringen.

“Det betød at min egen promoter var villig til at sætte mig fri fra min aftale om at være hovednavn på stævnet i Ringkøbing for at støtte mig i at bokse i Frankrig. En kamp som ville kunne få mig op i ranglisterne og give mig et bælte med hjem til Danmark. Nu skulle vi overveje det” fortæller Oliver.

Der blev indkaldt til hastemøde over Teams med hele Team Møllenberg og det franske hold
pressede på for en beslutning samme aften. Oliver var færdig med at træne kampholdet kl. 19:00, og klokken 23:30 blev der takket ja til kampen i Frankrig. Og til alt held, mod en modstander som også er højrefodsbokser. Så forberedelser har kunne fortsætte nogenlunde i samme retning.

Kort efter blev nyheden lagt op på Facebook hos Oliver Møllenberg og TK Promotion.

“Jeg er så klar til at overraske alle, og vende hjem med WBA bæltet. Stort tak til TK Promotion for muligheden og tilliden. Det betyder meget, at I ikke står i vejen for denne mulighed, tværtimod. Jeg skulle oprindeligt bokse hovedkampen på stævnet i Ringkøbing 8. maj, men i vælger at opgive jeres hovedkamp, og takke ja til denne mulighed,” skrev Oliver på Facebook.

D. 7. maj skal Oliver Møllenberg således bokse mod franske Sandy Messaoud som udover en flot amatørkarriere og 20 kampe med 14 sejre, også senest havde en imponerende sejr over en ubesejret bokser fra Hviderusland. En kamp som kan sætte en stærk retning for Oliver Møllenberg og være med til fortsat at sætte Danmark – og den unge Gilleleje bokser –  på boksningens verdenskort.

Leave a Reply