Oliver klar til DM: Jeg kan slet ikke vente

GILLELEJE: Den 5. december går det løs i Gilleleje Hallen, og hovedkampen bliver en dansk mesterskabskamp i Weltervægt mellem Oliver Møllenberg (6-0-1) og Frank Madsen (5-0-0). En spændende kamp hvor fysik møder teknik, med to boksere som er klar til at give sig 100% for at leve en kamp i topklasse.

Danmark har ikke sat ring til et dansk mesterskabskamp siden 2006 da Steffen Nielsen og Claus Bertino boksede om det danske sværvægtsmesterskab. Forinden var det Reda Zam Zam som i 2005 vandt over Christian Bladt i en kamp om den danske titel i letmellemvægt, skriver TK Promotion i en udsendt pressemeddelelse.

– Først og fremmest er jeg stolt over, at vende tilbage til min hjemby Gilleleje – også vende tilbage med en kamp af denne kaliber. Jeg har mange gode oplevelser her. Jeg elsker folket i byen, jeg føler hele byen er bag mig hvergang jeg bokser – det betyder alt for mig.
Det er ikke tit det sker, at to danskere møder hinanden. Derfor er det altid specielt når to danskere krydser klinger, også er det ovenikøbet to ubesejrede danskere, siger Oliver Møllenberg som bokser under TK Promotion.

– Jeg kan slet ikke vente. Jeg forventer Frank Madsen kommer forberedt, og med alt hvad han har. Han er ubesejret, og er ligeså sulten som jeg selv til at forblive ubesejret d. 5 december, også at kampen endda er om det danske mesterskab i weltervægt – giver kampen endnu mere tænding, slutter Oliver Møllenberg.

Udover Olivers titelkamp, ville der være fem andre professionelle kampe på plakaten, samt en række amatørkampe.

Lokale boksere i ringen 
Boksestævne i Gilleleje betyder også de lokale talenter fra GBK skal i ringen. I år har man valgt at sætte en række spændene senior kampe på programmet. Tobias Møllenberg, Magnus Tolsgaard, Nicolai Wie samt Rasmus Clemmensen står klar til at kæmpe for Gilleleje Bokseklubs farver D. 5 december.

Faktaboks:
– Max. 400 tilskuere grundet Corona-restriktioner
– 6 professionelle kampe.
– Heraf vil hovedkampen være en kamp om det danske mesterskab i Weltervægt.
– Billetsalg via www.tkpromotion.dk

Leave a Reply