TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

Oliver Møllenberg: Jeg troede det var slut

GILLELEJE: Brødrene Møllenberg er kendt for fightervilje og ukuelighed i bokseringen, som deres far er de vokset op med boksningen i blodet – men 23.november 2021 blev de to brødre Oliver og Tobias Møllenberg ofre for et voldsomt trafikuheld hvor deres fightervilje og gode fysik uden tvivl har spillet en stor rolle. Et rådyr på vejbanen udløste en undvigemanøvre, som endte med en udskridning på den fugtige vejbane og adskillige rulleture – og formentlig en fremtid som nu er fuldstændig anderledes end den var blot et sekund før ulykken.

– Vi lever, det er det eneste som betyder noget som helst. Om jeg kommer til at bokse igen har absolut ingen betydning, Tobias og jeg har begge livet og førligheden i behold, det er det eneste der betyder noget som helst, fastslår Oliver Møllenberg i et interview med TV Nordkysten.

Den 23 november havde Oliver Møllenberg ellers haft travlt, han var 400 gram fra sin kampvægt og det var perfekt så alt var på plads til hans 11 pro kamp lørdag d. 27.november. Dagen havde også været fyldt med møder med bla. Netavisen Gribskov om konkurrencen om tre billetter til DM i weekenden, ligesom møde med teknikere for lyd, lys og ikke mindst livestreamningen af arrangementet også have fyldt dagen.

Om aftenen beslutter Oliver at han vil køre til Hillerød, hvor en af klubbens unge har brug for en skulder og en snak. Tobias Møllenberg vil i første omgang ikke med, men den listige lillebror kender sin brors svage punkter.

– Jeg lokkede ham med at når vi kørte hjem, så skulle jeg nok give en menu på Mac’en i Hillerød, jeg ved jo hvilke knapper jeg skal trykke på hos min kære storebror, fortæller han med et skævt smil om indledningen til den fatale ulykke.

Brødrene Møllenberg kørte fra Gilleleje kort før kl. 22, og kl. 22.39 blev der slået alarm til 1-1-2 om en bil som lå på taget ude på en mark på Gillelejevej, og at der var to mænd fastklemt i den knuste bil. De to mænd var Oliver Møllenberg og Tobias Møllenberg, de lå begge fastklemt i bilvraget med store smerter fra brud på ryggen, nakken og en række andre brud og læsioner fra den voldsomme rulletur med Olivers sponsorbil.

Omstændighederne viste sig at være uhyggelige, for ikke alene var de forulykket uden nogen havde set ulykken ske, de havde ligget i den knuste bil uden nogen opdagede dem i op mod 40 minutter. Her måtte de sammen kæmpe mod smerterne fra deres skader og vinterkulden uden at vide noget om hvor alvorligt kvæstede de egentlig var, uden den mindste kontakt med omverdenen og uden at vide om nogen ville finde dem i tide.

– Jeg lå med hovedet fastklemt, mens Tobias hang livløs i sin sikkerhedssele og jeg råbte ad ham mange gange inden han begyndte at reagere, jeg troede virkelig at Tobias var død, forklarer Oliver om de første minutter efter ulykken var sket.

Se hele interviewet med Oliver Møllenberg, og hør voldsomme historie herunder:

Ifølge Oliver Møllenberg skete ulykken pludseligt, en modkørende bilist glemte at blænde ned og de to brødre bandede noget over den modkørendes lys, og i samme øjeblik bilerne passerede hinanden slog Oliver det lange lys til – midt i lyskeglen stod en stor hjort.

– Jeg bremsede og undveg mod højre, jeg skrider ud og så ved jeg ikke noget om hvad der sker før jeg vågner op i bilen og min krop bare kæmper, jeg ved ikke hvad der er sket, og kan i første omgang ikke få luft. Samtidig bliver jeg irriteret for bilradioen spiller fortsat, fortæller Oliver om de første sekunder efter ulykken.

Efter Oliver har fået kontakt til Tobias og fået hjulpet ham ud af selen starter mareridtet for de to brødre for alvor – ingen har set dem køre galt og der kommer ingen biler forbi. En anden ulykke i Nødebo har spærret vejen, og bilerne kører derfor en anden vej eller holder og venter i Nødebo. Mobiltelefonerne viser sig værdiløse, idet der ikke er noget kontakt til mobilnettet og derfor kan brødrene ikke slå alarm til 1-1-2.

Først efter ca. 40 minutter hører Oliver en mand som råber ‘Er der nogen’ og her råber brødrenen løs om hjælp……herefter bliver der endelig slået alarm.

Indtil Gribskov Beredskab når frem yder redningsmanden Kenneth og to soldater fra Hjemmeværnet førstehjælp til de to kvæstede unge mænd, en hjælp som Oliver slet ikke kan sætte ord på da der ikke findes ord som kan dække den taknemmelighed som han føler for de tre personers hjælp indtil ambulancer, læge og brandvæsen nåede frem.

–  De var bare fantastiske alle sammen, det blev pludselig trygt for nu vidste vi at vi fik hjælp, og i løbet af meget kort tid var det hele bare blå blink. Derfra gik det bare stærkt, forklarer Oliver om redningen.

Hør hele historien i tv-interviewet øverst i artiklen. 

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links