Oliver Møllenberg møder den ubesejrede Jamshid Nazari fra Norge

SPORT: I forbindelse med Danmarks mesterskaberne i boksning fra fredag d.26 til søndag d. 28. november i Gilleleje Hallen skal Oliver Møllenberg helt ekstra ordinært i kamp.

Lørdag aften er de danske mesterskabers gallaaften, og her bokser Oliver Møllenberg sin 11. Professionelle Kamp, derudover bliver der fem senior-herrer kampe om det danske mesterskab og fire kampe med lokale Gilleleje boksere, fortæller Gilleleje Bokseklub i en udsendt pressemeddelelse.

Oliver Møllenberg har en rekordliste på otte sejre i 10 kampe, ud af de 10 kampe har Oliver bokset hele tre titelkampe.

Oliver er en bokser der ikke er bange for udfordringer, og en udfordring af de helt særlige venter ham ved stævnet lørdag aften. Oliver skal her møde den stærke ubesejrede Jamshid Nazari fra Norge som har en pletfri rekordliste på 6-0. Jamshid har som amatør bokser bokset 110 kampe og har deltaget ved EM og OL kvalifikation turneringer, og han har været Nordiskmester.

Oliver trænerteam er sikre på, det bliver en brag af en kamp mellem to boksere der vil give alt hvad de har i sig – for at få sejren.

– Jeg håber at Gilleleje hallen bliver fyldt til briste punktet, for det giver mig lige det sidste, og jeg ved, at det får jeg brug for. Jeg kender Jamshid, og har trænet med ham flere gange, så jeg ved det bliver en hård kamp- tror faktisk det bliver en kamp der bliver forbudt for børn. Det at skulle bokse en professionelkamp ved de Danske mesterskaber i boksning som Gilleleje Bokseklub afholder, er noget helt særligt for mig. Gilleleje er min by, og det er her jeg præsterer bedst, det er her jeg bor, det er her jeg mærker opbakningen når jeg træder op i bokseringen- jeg glæder mig virkelig til
at skulle bokse foran mit hjemmepublikum, siger Oliver Møllenberg i den udsendte pressemeddelelse.

Til lørdagens galla stævne gentager Gilleleje Bokseklub succesen for år tilbage. Der bliver nemlig igen mulighed for at købe VIP pladser ved et bord helt tæt på bokseringen, her får man serveret højtbelagt smørrebrød, kaffe og kage, og der er selvfølgelig fri bar, hvor man kan få øl, vand og vin samt tilkøbe forskellige drinks.

Find løbende nye informationer om bla. billetsalg hos Gilleleje Bokseklub HER

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com