Oliver Møllenberg pressede sin modstander ved indvejningen

SPORT: Ved fredagens indvejning på Hotel Strand i Gilleleje, rystede Oliver Møllenberg ikke eet sekund overfor sin modstander, Frank Madsen – nærmere tværtimod.

Der er ingen tvivl om at der venter et brag af en boksekamp i Gillelejehallen i aften kl. 18.00, hvor en række af Gilleleje Bokseklubs amatørboksere kommer i ringen, men hovedkampen er i den proffesionelle klasse og gælder det danske mesterskab i weltervægt.

Hovedkampen er en dansk mesterskabs- kamp i Weltervægt og den står mellem Gilleleje’s Oliver Møllenberg (6-0-1) og Frank Madsen (5-0-0). En spændende kamp hvor fysik møder teknik, med to boksere som er klar til at give sig 100% for at leve en kamp i topklasse.

Hvis nogen troede at kampen først skulle starte lørdag aften – så tog de ganske fejl.

Ved indvejningen stillede Oliver Møllenberg sig op og viste klart at Frank Madsen er på udebane, og at den unge gillelejebokser ikke frygter Frank Madsen et sekund. Efter deres faceoff skulle de vende sig mod kameraerne, hvilket Frank Madsen gjorde – men Oliver Møllenberg fortsatte med at nedstirre sin modstander i mindst 15-20 sekunder yderligere.

Herefter løftede han armene og gled elegant ind foran sin modstander, som nu stod og kiggede direkte ind i Oliver Møllenbergs venstre overarm, den psykiske krig som blev skudt i gang her blev suverænt vundet af Oliver, som endda sluttede af med lige at klappe sin modstander venskabligt på maven med flad hånd mens han gik ud.

Frank Madsen ignorerede dog den provokerende Oliver Møllenberg og først når gong-gongen lyder for sidste gang i Gilleleje Hallen, lørdag aften, så ved vi hvem der står tilbage med bæltet og titlen af Dansk Mester i Weltervægt – men den psykiske kamp fredag blev vundet suverænt på knockout af Oliver Møllenberg.

Alle stod og ventede på at Oliver skulle vende sig mod Frank Madsen – men tiden gik…….(Foto: Allan Andersen)
…Lige indtil Oliver steppede ind foran Frank Madsen og skjulte ham bag sin venstre overarm – provokerende og et vidne om et solid selvtillid hos den unge bokser. (Foto: Allan Andersen)
Team Møllenber dækker både over Oliver Møllenberg og hans storebror, Tobias Møllenberg, som også bokser lørdag aften i Gilleleje. (Foto: Allan Andersen)

Leave a Reply