Netavisen Gribskov – Kommunens digitale samlingssted

Hvorfor betale i dyre domme for en lille annonce på en enkelt side i en ugeavis, når du for langt færre penge kan blive set mere end 150.000 gange om måneden?

Netavisen Gribskov har siden sin opstart i 2015 været kommunens bedst besøgte digitale nyhedsmedie med mere end 150.000 månedlige sidebesøg i gennemsnit.

Netavisen Gribskov nyder også et stort lokalt engagement blandt sine sine læsere, og mere end 94 procent af avisens besøgende læser avisen fra danske ip-adresser.

I statistikken for 2019 kan vi se en en lang gennemsnitlige sessionstid, som viser at hver læser i gennemsnit er på avisen i 69 sekunder. Det giver vores annoncører en fremragende eksponering over for hver besøgende.

Det lokale engagement viser sig også i kommentarsporerne til avisens artikler, der besøges og kommenteres flittigt af både borgmester, byrådsmedlemmer, forretningsdrivende og ikke mindst borgerne.

Læsertal
I modsætning til andre aviser tøver vi ikke med at fremvise vores læsertal.

Avisens besøgstal for 2019 viser en flot fremgang i både antal sessioner, brugere og sidevisninger sammenlignet med året før. I 2019 havde avisen for eksempel en fremgang på mere end 40% i antallet af unikke brugere sammenlignet med 2018.

De grønne tal viser den procentvise fremgang i læsertal sammenlignet med året før.

Kontakt os gerne for seneste priser og læsertal: Netavisen Gribskov.

Din annonce støtter en aktiv lokalavis
Netavisen Gribskov er en af landets få tilbageværende 100 procent selvstændige lokalaviser, som evner at holde skansen mod de store avis-koncerner. Avisen så dagens lys 1. januar 2015 og hvert år sidenhen har vist en fremgang i læsertal og lokalt engagement.

Det er vi forståeligt uhyre stolte af, og skal vi gætte er en af årsagerne, at intet er for småt eller for uhøjtideligt til at komme i Netavisen Gribskov. Vi vil gerne have det hele med, så længe det sker her i Gribskov.

Avisen har også høstet anerkendelse for ikke at vige, når der er historier, som er svære at fortælle, ligesom vi altid har tilbudt gratis omtale og dækning af de lokale foreningers aktiviteter.

Alt dette støtter du som annoncør.

Har du spørgsmål til annoncering kan du med fordel kontakte:

Jan Bernth Sørensen
Salgsansvarlig
Tlf.: 2515 3742
Mail: jan@netavisengribskov.dk