Netavisen Gribskov – Kommunens digitale samlingssted

Annoncer på Netavisen

Bliv kontaktet af en annoncerådgiver

Hvorfor betale i dyre domme for en lille annonce på en enkelt side i en ugeavis, når du for langt færre penge kan blive set mere end 140.000 gange om måneden?

 

Netavisen Gribskov har siden sin opstart i 2015 været kommunens bedst besøgte digitale nyhedsmedie med mere end 140.000 månedlige sidebesøg i gennemsnit.

Netavisen Gribskov nyder også et stort lokalt engagement blandt sine sine læsere, og mere end 94 procent af avisens besøgende læser avisen fra danske ip-adresser.

Læsertal for hele 2020 viser, at avisen i gennemsnit har mindst 140.000 sidevisninger hver måned.

Det lokale engagement viser sig også i kommentarsporerne til avisens artikler, der besøges og kommenteres flittigt af både borgmester, byrådsmedlemmer, forretningsdrivende og ikke mindst borgerne.

 

Læsertal
I modsætning til andre aviser tøver vi ikke med at fremvise vores læsertal.

Avisens daglige besøgstal gennem hele 2020 viser en flot stabilitet i både antal sessioner, brugere og sidevisninger, hvilket viser, at vi bliver besøgt hver dag af et stort lokalt publikum.

Kontakt os gerne for seneste priser og læsertal: Netavisen Gribskov.

 

Din annonce støtter en aktiv lokalavis
Netavisen Gribskov er en af landets få tilbageværende 100 procent selvstændige lokalaviser, som evner at holde skansen mod de store avis-koncerner. Avisen så dagens lys 1. januar 2015 og hvert år sidenhen har vist en fremgang i læsertal og lokalt engagement.

Det er vi forståeligt uhyre stolte af, og skal vi gætte er en af årsagerne, at intet er for småt eller for uhøjtideligt til at komme i Netavisen Gribskov. Vi vil gerne have det hele med, så længe det sker her i Gribskov.

Avisen har også høstet anerkendelse for ikke at vige, når der er historier, som er svære at fortælle, ligesom vi altid har tilbudt gratis omtale og dækning af de lokale foreningers aktiviteter.

Alt dette støtter du som annoncør.

 

Har du spørgsmål til annoncering kan du med fordel kontakte:

 

Tobias Toft Sørensen
Salgsansvarlig
Tlf.: 2785 8655
Mail: Tobias@netavisengribskov.dk