Netavisen Gribskov – Kommunens digitale samlingssted

Hvorfor betale i dyre domme for en lille annonce på en enkelt side i en ugeavis, når din annonce for langt færre penge kan blive set mere end 150.000 gange om måneden?

Netavisen Gribskov har siden sin opstart i 2015 været kommunens bedst besøgte digitale nyhedsmedie med mere end 150.000 månedlige sidebesøg i gennemsnit.

Ud over at være kommunens bedst besøgte nyhedsavis nyder Netavisen Gribskov et stort lokalt engagement blandt sine sine læsere. Mere end 94 procent af alle avisens besøgende kommer fra danske ip-adresser, de fleste med bopæl eller arbejdsplads i Gribskov Kommune.

Det lokale engagement viser sig også i kommentarsporerne til avisens artikler, der besøges og kommenteres flittigt af både borgmester, byrådsmedlemmer, andre forretningsdrivende og lokale ildsjæle. Og det lokale engagement vokser støt.

Læsertal
I modsætning til andre aviser tøver vi ikke med at fremvise vores læsertal.

Avisens besøgstal for 2019 viser en flot fremgang i både antal sessioner, brugere og sidevisninger sammenlignet med året før. I 2019 havde avisen for eksempel en fremgang på mere end 40% i antallet af unikke brugere sammenlignet med 2018.

De grønne tal viser den procentvise fremgang i læsertal sammenlignet med året før.
I statistikken for 2019 kan vi se en en lang gennemsnitlige sessionstid, som viser at hver læser i gennemsnit er på avisen i 69 sekunder. Det giver vores annoncører en fremragende eksponering over for hver besøgende.

Læsertal for 2018:

Statistik for 2018. Grafikken til højre viser, at avisen når ud til en stor skare af læsere, som gerne besøger avisen igen. Det betyder samtidig, at du som annoncør får mulighed for at vise din annonce til samme læser flere gange end blot en enkelt, hvilket især er gavnligt for genkendelsesværdien af dit brand eller varemærke.

Kontakt os for priser og seneste læsertal: Netavisen Gribskov.

Din annonce støtter en lokalavis
Netavisen Gribskov er en af landets få tilbageværende 100 procent selvstændige lokalaviser, som evner at holde skansen mod de store avis-koncerner. Avisen så dagens lys 1. januar 2015 og hvert år sidenhen har vist en fremgang i læsertal og lokalt engagement.

Det er vi forståeligt uhyre stolte af, og skal vi gætte er en af årsagerne, at intet er for småt eller for uhøjtideligt til at komme i Netavisen Gribskov. Vi vil gerne have det hele med, så længe det sker her i Gribskov.

Avisen har også høstet anerkendelse for ikke at vige, når der er historier som er svære at fortælle, ligesom vi altid har tilbudt gratis omtale og dækning af de lokale foreningers aktiviteter.

Alt dette er du med til at støtte som annoncør.

Nej tak til mediestøtte
Netavisen Gribskov modtager desuden ingen former for offentlig mediestøtte, og har til forskel fra de andre lokalaviser et princip op kun at have lokale annoncører. Du ser derfor ingen Google-reklamer af nogen art.

Derfor er du som lokal annoncør med til at vise din opbakning til en levende lokalavis, der tør være lokal og vedvarende – alle ugens dage.

Med håb om et fremtidigt samarbejde

David Abildgaard,
Redaktør, indehaver
Tlf. 2634 3136
Mail: david@netavisengribskov.dk