Netavisen Gribskov – Kommunens digitale samlingssted

Hvorfor betale i dyre domme for at få en annonce i en enkelt uge på en enkelt side i en ugeavis, når du for langt mindre kan få et banner bragt en hel måned i Netavisen Gribskov og oven i købet komme ud til langt flere borgere i kommunen?

Netavisen Gribskov blev I 2018 besøgt lidt over 1,5 millioner gange og er kommunens bedst besøgte digitale medie.

Læsertal, Netavisen Gribskov 2018 (1/1-31/12 2018)
Bemærk en lang gennemsnitlig sessionsvarighed, som viser, at vores læsere bliver mere end et minut på vores avis hver gang de besøger os, hvilket giver dem rigelig med tid til at se og læse din annonce. Læsertal, Netavisen Gribskov 2018 (1/1-31/12 2018)

Kontakt os for seneste læsertal: Netavisen Gribskov.

Din annonce støtter en selvstændig lokalavis
Netavisen Gribskov er en af landets få tilbageværende 100 procent selvstændige lokalaviser. Med base i Gilleleje har avisen siden 2015 være hele kommunens mest læste digitale medie. Det er vi forståeligt uhyre stolte af, og skal vi gætte er en af årsagerne nok, at intet er for småt eller for uhøjtideligt til at komme i Netavisen Gribskov. Vi vil gerne have det hele med. 

Vi har også høstet stor anerkendelse for ikke at vige tilbage, når der er historier som er svære at fortælle, ligesom vi altid giver spalteplads til lokale foreninger, når de har arrangementer, udstillinger og lignende at præsentere.

Alt dette er du med til at støtte som annoncør.

Netavisen Gribskov modtager desuden ingen former for offentlig mediestøtte, og har til forskel fra de andre lokalaviser et princip op kun at have lokale annoncører. Derfor er du som lokal annoncør med til at vise din opbakning til en levende lokalavis, der tør være lokal og vedvarende – alle ugens dage.

Og det er din bedste garanti for, at vi vil gøre alt hvad der står i vores magt, så dit ophold hos os bliver en positiv og givende oplevelse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud:

David Abildgaard
Tlf. 2634 3136
Mail: david@netavisengribskov.dk