Læsertal og annoncepriser

 

Klik for fuld størrelse

 

Med mere end 200.000 månedlige sidebesøg er Netavisen Gribskov blandt de mest læste lokale netaviser i Danmark. Det er vi forståeligt uhyre stolte af. Og skal vi gætte, er en af årsagerne til populariteten, at mens de fleste nyhedssider arbejder med et bredt spænd af nyheder, om alt der sker i verdenen og resten af Danmark, så nøjes vi her på netavisen med at skrive om, hvad der sker i netop din by – Og vi sætter en ære i at bringe nyheder i samme øjeblik de opstår, så du ikke behøver at vente.

Dagsaktuel – hver dag
Netavisen Gribskov blev oprettet 1. januar 2015 med en simpel ambition om at lave en dagsaktuel netavis, der ikke lader sig influere af hverken politikere, kommune eller annoncører. Netavisen forholder sig upartisk til politik, vi afviser ikke lødige debatindlæg, og vi bringer gerne både din ros og kritik til torvs, hvis den er berettiget og ikke overskrider de gældende presseetiske regler.

Vi ønsker at fremme de mange aktiviteter i kommunen året rundt, og opfordrer derfor til, at man kontakter avisen på mailen, såfremt man har arrangementer eller lignende, der fortjener at komme ud i kommunen.

Vi er en lille avis, så vi har valgt ikke at bruge kræfter på at bringe foromtaler af arrangementer med entre på mere end 50 kroner uden medfølgende annoncering. Undtagelser er arrangementer, der støtter godgørende lokale formål.

Alle er altid velkommen til at sende tekst, billeder eller video, som man ønsker bragt, ligesom vi meget gerne fortæller om store eller små arrangementer i hele kommunen. Det sker til vores redaktion på redaktion@netavisengribskov.dk.

God service til annoncører
En god lokalavis kan ikke leve uden annoncører, og lokale erhvervsdrivende med ønske om at skabe kontakt til mere end 30.000 unikke månedlige læsere fra Gribskov og nabokommunerne kan kontakte avisen på tlf.: 2634 3136 eller via mail: david@netavisengribskov.dk.

Der er mulighed for at have op til ti annoncer i fast rotation, så man kan præsentere aktuelle tilbud, arrangementer eller forskellige virksomheder på samme plads. Flere virksomheder har desuden mulighed for at gå sammen og dele udgiften.

Presseetik
Netavisen Gribskov er optaget hos Pressenævnet og følger naturligvis de gængse presseetiske regler ved offentliggørelse af tekst, foto og video.

Hvis man er utilfreds med en artikel på Netavisen Gribskov, så send os en mail eller kontakt os (se under ‘Kontakt’ for kontaktoplysninger) og lad os tage en snak om tingene.

Alternativt – send en klage til www.pressenaevnet.dk, som varetager eventuelle klager over nyhedsmedierne i Danmark.

Personer som idømmes mere end 1 års fængsel ved en dansk domstol vil som hovedregel blive nævnt ved navns nævnelse i forbindelse med almen omtale af dommen, ligesom eventuelle fotos vil blive benyttet uden sløring. Kun under specielle omstændigheder og kun af specifikt hensyn til andre end den dømte, kan denne retningslinje fraviges.

Personer som er kendte eller via en offentlig funktion er kendt i medierne, vil som hovedregel blive omtalt med navn og foto efter domsfældelse, også selvom en eventuel dom er under et års fængsel.

Netavisen Gribskov følger de gældende presseetiske regler, herunder også beskyttelse af kilder/whistleblowere, og vi vil aldrig frivilligt udlevere oplysninger om, hvem der har tippet os om en sag eller hændelse.

Send os derfor trygt en mail på redaktion@netavisengribskov.dk.

Vi opfordrer til, at du sender særligt sensitive oplysninger fra en mail, der ikke kan spores tilbage til dig. Vi kan her på redaktionen anbefale, at man i sådanne tilfælde som minimum bruger en anonym eller midlertidig mailadresse.

Ophavsrettigheder
Alle indslag og video på Netavisen Gribskov må ikke kopieres under nogen omstændigheder uden forudgående aftale med Netavisen Gribskov og uden korrekt at kreditere Netavisen Gribskov i den kopierede tekst.

Der må selvfølgelig meget gerne linkes direkte til enkelte indslag/artikler uden forudgående aftale, og vi opfordrer til deling på Facebook, da det hjælper os med at nå flere borgere i Gribskov.

Billeder og video som uopfordret sendes til Gribskov Lokalavis bringes på siden som ‘læserfoto/video’.

Optimering til PC, mobil og tablet
Netavisen Gribskov er optimeret til en skærmstørrelse på mindst 1920 x 1080 pixels på PC’er, ved skærmstørrelse under dette kan det blive nødvendigt at ‘rulle’ avisen fra side til side.

Visse reklamer kan, af hensyn til størrelsen, ikke forventes synlige på mobiltelefoner, da avisen tilretter sig automatisk til telefonen med hensyn til både forbindelse og skærmformat, og her prioriteres artiklerne på de mobile enheder samt de indvendige annoncer.

Redaktionen:
David Abildgaard

Ansvarshavende redaktør: David Abildgaard
Kontakt: David@netavisengribskov.dk

 

allan_andersen

Fotojournalist: Allan Andersen
Kontakt: Allan@netavisengribskov.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Helle Smith Andersen
Sekretær / Web-moderator

Kontakt: red@netavisengribskov.dk

 

Ejerskab:
Netavisen Gribskov er ejet af David Abildgaard og Allan Andersen.

Abildgaard Kommunikation – CVR 25637828
Medie Boxen – CVR 18796341