Onsdagsforedrag i Kulturhavnen med Knud Romer

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.

GILLELEJE: “Jeg blev skilt samtidig med, at jeg blev blind. Jeg har mistet min kone, mine børn, min bil, mit hus i Kragevig, mit syn og min fremtid. Jeg har mistet alt på en gang.” Hør Knud Romer fortælle som sit liv som forfatter, journalist og ægtemand, når han 8. juli gæster Kulturhavnen i Gilleleje. 

I juli måned holder Kulturhavnen en række onsdags-foredrag med forskellige foredragsholdere og med vidt forskellige temaer og baggrunde. Onsdag den 8. juli er det med forfatter, debattør og tidligere radiovært på Radio 24/7 Knud Romer.

Knud Romer vil blandt andet fortælle om sit livs store kollaps, efter han blev diagnosticeret med grøn stær og fik at vide, at det blot var et spørgsmål om tid, før synet for altid ville forsvinde.

“Jeg blev skilt samtidig med, at jeg blev blind. Jeg har mistet min kone, mine børn, min bil, mit hus i Kragevig, mit syn og min fremtid. Jeg har mistet alt på en gang”, som han forklarede i et interview til Kristeligt Dagblad.

Han vil også fortælle om den lange, trange vej for at realisere sin barndoms drøm om at blive forfatter, og hvordan vi alle er hovedpersonen i vores egen fortælling: ”Vi er alle omvandrende romaner”, som Knud Romer beskriver det.

Han var fra ganske lille besat af drømmen om at blive forfatter, og i 2006 udgav han endelig romanen “Den som blinker er bange for døden”.

I 2018 udkom “Kort over Paradis”. En bog som Knud Romer selv beskriver kostede ham alt, men hans store drøm om at udkomme på det tyske Insel Verlag gik i opfyldelse.

Vil du gerne høre mere, så kan du bestille billetter her: Foredrag med Knud Romer.

TID: Onsdag den 8.7 kl. 16 – ca. 17:30. Uden pause.
STED: Udendørs på Kulturbroen. I tilfælde af dårligt vejr afholdes foredraget på mezzaninen.
ENTRE: Billetpris: kr. 150.

Leave a Reply