Otte kasser: Blistrup nedtromlede AC Hillerød

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Genrefoto: Phillip Kofler/Pixabay.
FODBOLD: Søndag var Blistrup SI på en kort tur til AC Hillerød for spille en kamp som på papiret gerne skulle give tre point. Og man må nok sige, at forventningerne blev indfriet.

Dommeren måtte have været helt forpustet af at fløjte, da 1.holdet fra Blistrup i søndag gæstede Hillerød i Serie 5. Blistrups mandskab var i særligt hopla og slog Ac Hillerød med hele 8-0.

Trods de mange scoringer kunne man ikke kalde første halvleg speciel køn. Alligevel havde stadionuret kun rundet 12 minutter før drengene førte 2-0, hvilket holdt halvlegen ud.

2. halvleg blev en hel del sjovere at se på. Dommeren fik givet hjemmeholdet et gult kort, og cirka 5 minutter senere var Blistrup foran med hele fire mål.

Kampen endte med solide 8-0 til Blistrup, der yderst fortjent vandt ved en god og disciplineret indsats, hvor der endda var råd til brænde et straffespark.

Græsted ligger på en flot førsteplads, men er tæt forfulgt af drengene fra Blistrup SI. Tabel: DBU Sjælland.

Kampfakta
AC HILLERØD – BLISTRUP

0-1 (8minutter) Kasper Olsen
0-2 (12minutter) Patrick Just
GULT KORT (49minutter) Ac Hillerød
0-3 (52minutter) Selvmål
0-4 (53minutter) Nick Emborg
GULT KORT (56minutter) Ac Hillerød
0-5 (61minutter) Hadir Moayed
RØDT KORT (75minutter) Ac Hillerød
0-6 (79minutter) Patrick Just
0-7 (82minutter) Mathias Erichsen
0-8 (87minutter) Kasper Olsen

På søndag skal Blistrup atter i aktion. Det sker imod bundholdet Fredensborg, der må håbe at drengene fra Blistrup ikke er nær så skarpe. Kampen finder sted kl 11 på banen i Blistrup.

Leave a Reply