Over 98% beholdt MIL-billetten til 2021

(Pressefoto: Musik I Lejet)

TISVILDE: Langt de fleste af Musik i Lejets 10.000 gæster valgte at beholde billetten og lade den gælde til Musik i Lejet 2021, det oplyser Musik I Lejet i en pressemeddelelse.

Da returfristen i nat udløb havde under 2 procent af gæsterne refunderet Musik i Lejet-billetter. Mere præcist betyder det under 50 partout-billetter og ca. 80 dagsbilletter pr. dag. er kommet retur.

– Musik i Lejet takker for den kæmpe opbakning, som Musik i Lejets gæster har vist ved at fastholde billetten. Det viser det en kæmpe trofasthed blandt Musik i Lejets deltagere og er medvirkende til at kunne lave festival i Tisvildelejes strandkant i 2021, 22. – 24. juli, fortæller MIL videre i pressemeddelelsen.

Billetter til Musik i Lejet 2021
Billetter til Musik i Lejet 2021 sælges via Musik i Lejets billetleverandørs venteliste (læs mere her). Er man tilmeldt ventelisterne sendes link til billetsalg via e-mail. Billetterne frigives efter først til mølle-princippet d. 26.05 kl. 12.00.

Tilmelding til venteliste er ingen garanti for at erhverve sig en billet til Musik i Lejet 2021, fastslår MIL.

Der kommer kun et yderst begrænset antal billetter i salg, da det kun er de billetter, der er kommet retur, som sættes i salg.

Leave a Reply