På lørdag går det løs: Kæmpe boksestævne i Gilleleje Hallen

(Tekst: Pressemeddelelse Gilleleje Bokseklub / Allan Andersen - Foto: Allan Andersen)

Den 12. januar slår Gilleje Bokseklub og boksepromotor Thomas Møllenberg dørene op for et storslået boksestævne i Gillelejehallen med både amatører og professionelle på fightcardet. Hovedattraktionen er tre professionelle kampe, hvoraf der i to af dem er lokale unge profiler, men det er et gennemgående velmatchet program med garanti for smæk for skillingen.

De tre professionelle kampe byder alle tre på danske lokale debutanter mod mere erfarne udlændinge, men ingen af de lokale boksere som flytter sig op i de professionelle kredse ryster i handskerne.

Oliver Møllenberg har slået sig til tops blandt amatørerne, hvilket han i 2018 slog en tyk, fed streg under ved at vinde de sjællandske, danske og nordiske mesterskaber. For at forsætte sin udvikling, så har han valgt at gå ”all-in” på sin sport ved at satse alt på sporten, hvorfor det falder naturligt også at smide uldtrøjen og bokse professionelt. Den lokale favorit er en bokser, der er fuld af selvtillid, og han garanterer at vi får hans talent at se i fuldt flor den 12. januar, når han tager imod Nemanja Jasenovski, der kommer ind til denne kamp med en enkelt professionel kamp i bagagen.

Jacob & Oliver er topmotiverede og klar til at give smæk for skillingen på lørdag. (Foto: Allan Andersen)

Jacob Porsgaard er en anden Gilleleje-dreng, som leverede en yderst overbevisende indsats i 2018, hvilket også for hans del resulterede i et dansk mesterskab. For Porsgaard har det altid været de professionelles rækker, der trak mest, og nu går hans drøm i opfyldelse. Den aggressive og hårdtslående bokser er i topform, og han glæder sig til at kunne fremvise sit store potentiale til årets måske største sportsbegivenhed i Gilleleje, når han skal op imod Adnan Hadzihajdic, der er en rutineret herre med hele 20 professionelle kampe.

Heva Sharif var som ungdoms- og juniorbokser blandt de bedste herhjemme, men efter pauser pga. skader og uddannelse, så gik hans karriere som seniorbokser i stå. Han har nu valgt at satse fuldt ud, og efter at have bokset mod landets bedste som amatørbokser i en række år, så føler han selv, at det naturlige skridt er at blive professionel, da det motiverer ham på en helt anden måde. Den 12. januar møder han Mirko Jovic, der har bokset ni professionelle kampe, og han har bl.a. besejret en anden dansker, Puriya Haidari.

Ellers på programmet er der en række amatørkampe, hvor disse lokale profiler bl.a. kommer i aktion i seværdige kampe:

Nicklas Kempf  (20 kampe):
Nicklas Kempf gør comeback efter hele seks års fravær fra bokseringen. Han har før prøvet at komme tilbage, men grundet udfordringer i privatlivet er det desværre aldrig lykkedes at bibeholde diciplinen og gejsten. Denne gang har bokseren med det store hjerte holdt i og genfundet lykken i livet via boksningen, og han har aldrig været skarpere efter fem måneders intens træning. 

Nicklas Kempf, Jacob Porsgaard og Oliver Møllenberg er blandt de boksere som giver smæk i handsken på lørdag d. 12. januar. (Foto: Allan Andersen)

Bekhan Mahauri (25 kampe):
Bekhan Mahauri er en af Gilleleje Bokseklubs absolut bedste boksere, ham blev i 2018 sjællandsk og dansk mester, samt  ved nordiske mesterskaber fik han en flot sølvmedalje. Bekhan er kendt for sit massive pres og aggressive boksestil. Senest han var i aktion, så brugte han kun et enkelt minut, før han leverede en flot knockout. Dette hæsblæsende tempo vil han igen vise frem, når han på hjemmebane endnu en gang vil vise, hvorfor han er en af de bedste boksere herhjemme.

Mark W. Petersen (16 kampe):
Mark W. Petersen har udviklet sig ganske ekstremt, siden han skiftede over til Gilleleje Bokseklub i august. Han er en ægte kriger, som elsker at levere underholdende kampe. Nu vil han også vise sine nye evner frem, og han står knivskarpt.

Silas Gryholt (6 kampe):
Silas Gryholt er et ekstra ekstraordinært talent, som har udviklet sig i raketfart. Han er regererende sjællandsk og dansk begyndermester i 2018. 

Aslan Mahauri (9 kampe):
Aslan Mahauri er en yderst lovende bokser, som blev både sjællandsk og dansk begyndermester i 2018. Han er en benhård fighter, der altid giver alt, og da han fik muligheden for at stille op til de ”rigtige” danske mesterskaber – til trods for sin manglende rutine – så slog han bogstavlig talt til og endte med en flot sølvmedalje.

-Mads Vigild, Akam Lak og Jack Lindqvist bokser alle debutkamp, og uden at love for meget, så er det tre herrer med masser af potentiale og tørt krudt i næverne, lover Thomas Møllenberg fra Gilleleje Bokseklub.

Så om du vil støtte et lokalt arrangement, vise loyalitet overfor Gillelejes egne boksere eller godt kan lide at se hårdtslående action, så er der altså lagt op til et brag af en aften, når Thomas Møllenberg debuterer som professionel boksepromotor. Der bliver ikke sparet på set-uppet, og der er garanti for god underholdning.


Giv din mening til kende: