Hjemme igen: ‘Chillie’ var stukket af fra Fugleparken

Hvor er Chillie? (Tekst: Allan Andersen / Foto: Fugleparken)

GRÆSTED: Under den daglige træning var ara’en ‘Chillie’ taget på smuttur, og siden torsdag var fuglen på frie vinger – fredag eftermiddag er papegøjen dog sikkert hjemme igen.

Nyeste i sagen: 
– Vores bortfløjne papegøje er hjemme igen. Den har holdt til omkring Esbønderup og var blevet set af en vågen indbygger i den lille by. Martin kunne nemt kalde den ned til sig og den var glad for at komme hjem til sine venner og sin madskål, fortæller Fugleparken på facebook

Chillie er således kommet hjem i god behold efter sin springtur.

Tidligere artikel om Chillie’s springtur:

– Vores lyserøde Ara Chillie, er taget på langfart.. Under træning i går kom hun åbenbart ud af kurs og hun er ikke kommet hjem endnu, så hvis nogen “derude” har set hende, hører vi gerne fra jer, lyder det i en opfordring fra Fugleparken på Facebook.

Dagligt trænes fuglene til Fugleparkens imponerende flyveshows som trækker mange mennesker henover sommeren – men tilsyneladende har Chillie benyttet lejligheden til en lille smuttur.

Hvis nogen har set Chillie eller ved hvor hun evt befinder sig nu – så kontakt Fugleparken på Sodemarksvej 22, 3230 Græsted eller mobiltelefon 21 23 67 37

Her ses Chillie under flyvning (Foto: Fugleparken)
Skriv din kommentar her: