Par køber Hulerød Kro: Inviterer til orienteringsmøde

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.
DRONNINGMØLLE: Fodgængere og andre forbipasserende har i årevis kunne bevidne den tidligere så populære Hulerød Kro på Hulerødsvej falde i langsomt forfald. Men det skal være slut nu. Kroen har fået nye ejere, som har store planer for renovering og ombygning.

Planen er at lade kroen genopstå som et nyt lokalt samlingssted. Kroen fungerede frem til 2011 som en blanding af spisested og spillested. Hvad de nye indehavere har af planer er endnu uklare.

“I planerne for ombygningen er der bl.a. lagt vægt på skabe en pæn og præsentabel bygning med pæne omgivelser – med udgangspunkt i, og respekt for, den aktuelle lokalplan”, forklarer de nye indehavere Teresa og Ib Henrik i en udsendt pressemeddelelse.

Klogere kan vi dog snart blive. Parret vil gerne dele deres planer og tanker med interesserede, og inviterer derfor til et orienteringsmøde lørdag den 19. juni kl. 16.30. Alle er velkomne.

Adressen er Hulerød Kro, Hulerødvej 15, 3120 Dronningmølle.

“På mødet vil vi visualisere vores planer og idéer, og der vil blive mulighed for at stille
spørgsmål til planerne”, forklarer parret, som serverer kolde drikke til gæsterne på dagen.

Bygningen som huser Hulerød Kro blev opført tilbage i 1896 og er ifølge boliga.dk senest solgt d. 25. Januar 2021 for 5,6 millioner kroner.

Leave a Reply