Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Pas på: Glatte veje og kraftige vindstød generer trafikken

GRIBSKOV: Det hiver i bilen og vinden hyler i trætoppene, og allerede k. 06.22 måtte Gribskov Beredskab rykke ud, idet et træ var væltet omkuld.

Træet havde lagt sig på tværs af kørebanen på Gillelejevej, syd for Esbønderup, og blokerede effektivt for morgentrafikken.

Det varede dog ikke længe før brandmandskabet fra Gilleleje havde fået has på træet og ryddet vejbanen.

Lastbil væltet
Allerede kl. 07.16 måtte Gribskov Beredskab dog igen hoppe i de røde biler og afsted, denne gang var det på Vibelandsvej at det var gået galt.

En lastbil var kommet kørende fra Valby og mod Blistrup, da det kort før Uglebrovej gik galt, formentlig grundet et pludseligt hårdt vindstød og hensyntagen til den modkørende trafik.

Lastbilen kom ud i rabatten, og herfra gik det galt, lastbilen kom ned i grøftekanten og endte med at lægge sig om på siden – efter også at være kollideret med et af de få vejtræer på Vibelandsvej. Trods det så dramatisk ud, så var der ingen personskade ved uheldet med lastbilen.

Gribskov Beredskab rykkede ud for at stoppe læk af dieselolie fra lastbilens tank, og senere på dagen vil lastbilen blive bjærget og kørt væk fra stedet.

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

Kl. 06.22 måtte brandfolkene afsted til Gillelejevej hvor et træ var væltet omkuld på vejbanen.

Træet var dog hurtigt fjernet, hvorefter morgentrafikken igen kunne køre uhindret ad Gillelejevej. (Foto: Gribskov Beredskab)

Skriv en kommentar

Facebook
Twitter
LinkedIn

Seneste nyheder:

Tip os!