Pointdeling mellem Snekkersten og Helsinge

Der blev givet og taget i kampen mod Snekkersten, der ikke lod sig skræmme. Kampreferat og fotos: Nicolai F. Reinholdt/Helsinge Fodbold.

HELSINGE: Det blev en noget rodet affære, da Helsinge i weekenden besøgte Snekkersten. Begge er oprykkere, og der var derfor både ære og vigtige point på spil.

I sidste sæson lå både Snekkersten IF såvel som Helsinge Fodbold og kæmpede for oprykning til Sjællandsserien, hvilket lykkedes for begge holds vedkommende. I denne sæson befinder holdene sig derfor i den stærke Sjællandsserie. Snekkersten holder sig til i den nedre del af tabellen, mens Helsinge klarer det flot med en placering i den øvre halvdel – opgøret skulle vise sig at blive lige så lige som stillingen i rækken, hvor der ikke er langt mellem top og bund.

Foto: Nicolai F. Reinholdt

I kampens indledning var Helsinge klart mest på bolden og viste ofte prøver på flot offensivt kombinationsspil og velspillede angreb, som blev startet nede bagfra med god tålmodighed, mens Snekkersten lurede på omstillinger og dødbolde. Dette skulle også vise sig at blive kampbilledet på hele første halvleg.

Efter et gennemspillet angreb i højre side kom Daniel Skov med en skudfinte fri til en afslutning inde i feltet, som Snekkersten-målmanden ikke kunne holde. Thomas Lilliedal, der har vist rigtig fine takter på det seneste, var igen på det rette sted og kunne nemt gøre det til 1-0 til gæsterne fra Helsinge midtvejs i første halvleg.

Oprykkerne Helsinge Fodbold har stadig håb om oprykning efter 14 spillede kampe.

Som tidligere nævnt var Snekkersten mindre på bolden end Helsinge, mens de satsede på omstillinger og dødbolde – og det var lige netop et indad-skruet frispark, der gjorde, at Snekkerstens Ismail Essen kunne heade bolden i mål til 1-1 til trods for store Helsinge-appeller om hånd på bolden. VAR (Video Assistant Referee) er endnu ikke blevet implementeret i dansk fodbold, og det skal derfor være uvist, om der rent faktisk var hånd eller ej. Pauseresultatet var dog et faktum – 1-1.

Mens kampbilledet på første halvleg var mere klart med mest spil til Helsinges side, var anden halvleg mere rodet. I løbet af halvlegen måtte både Helsinges Atle Knutsson og Snekkerstens Kevin Schmidt tage en ufrivillig pause på 10 minutter som følge af gule kort. Dog kunne hverken Helsinge eller Snekkersten udnytte hver deres periode med overtal. Begge hold havde chancer til mere, men ind ville bolden ikke. Derfor blev det også til ét point hver for de to oprykkere. Point der kan vise sig at være livsvigtige i den meget tætte Sjællandsserie.

Giv din mening til kende: