Politiet klar med bødehæfter i Gribskov: Overhold Corona-reglerne

Borgmester Anders Gerner Frost, Nytgribskov. Foto og tekst: David Abildgaard.

GRIBSKOV: Borgmester Anders Gerner Frost oplyser, at han sammen med politiet ser på, hvad der aktivt kan gøres for at modvirke, at for mange mennesker i disse dage samles i kommunen trods for advarslen om at holde sig hjemme.

 

For mange mennesker finder vej til Gribskov i disse tider, og det er med til at gøre tilstandene for usikre. Det mener blandt andet borgmesteren, som på Facebook oplyser, at han sammen med politiet ser på, hvad der kan gøres for at mindske smittefaren:

“Debatten på div. sociale medier, om Corona og mange mennesker i vores byer, er i fuld gang og det er helt tydeligt, at der er mange mennesker lige nu, særligt i Gilleleje og Tisvildeleje.

Derfor er jeg også i tæt dialog med vores politidirektør, Jens-Christian Bülow, om de bekymringer der kan være i forbindelse med kombinationen af det gode vejr og påsken.

Vi arbejder lige nu på at formidle, hvad politiets opgave er og vil være de kommende dage i Påsken i vores område, for at sikre at sundhedsmyndighedernes anbefalinger overholdes. Dette suppleret med, hvad vi som kommune gør lige nu, hvor vi bl.a i et brev til alle sommerhusejere understreger, at sundhedsmyndighedernes anbefalinger skal overholdes samt at vi har sat skilte op med, at der skal holdes afstand mm.”

Politiet: Husk nu at holde afstand
Også politiet har meldt ud, at de vil være til stede ved de mest populære destinationer for at sikre, at reglerne om minimumsafstande og større forsamlinger bliver overholdt. Og her tøver man ikke med at finde bødehæftet frem, skulle en advarsel ikke være nok.

Nordsjællands Politi har sågar været ude og lave et interview med politidirektøren, som giver os lidt opmuntring på Facebook:

“Under normale omstændigheder ville den kommende uge uden tvivl byde på påskefrokoster, æggejagt og (for meget) snaps. Men omstændighederne er for tiden langt fra normale. Indtil nu har I her i Nordsjælland været rigtig gode til at efterleve retningslinjerne og følge vores anvisninger, og det skal I bare blive ved med – også selv om det er påske.

Lyt til vores politidirektør, Jens-Christian Bülow, som her fortæller, hvordan du skal huske at holde ud, holde fast og holde afstand.

Pas på jer selv og hinanden og god påske!

//Nordsjællands Politi”

Skriv din kommentar her: